2777
2789

من دو روزه سرم داغه حرارت داره حتی گوشام از چیه کسی اینطور شده؟؟؟ 

میشه خاهش کنید از نی نی یار کاذبری هلیا 1373512برگردونه اخه اون موقع اینجور بودم تایپیک زده بودم برا دکترم لازم دارم

حالت تهوع نداری ؟شایدازکم ابی باشه شایدمیگرن؟تب سنج بزار ببین تب نداری تا۲روز دیگ خوب نشدی برو دکتر

دکتر خیلی رفتم سه تا دکتر رفتم یا میگن کم ابی یا میکن کم بودن فشار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش اولا زبونت گاز بگیر دوما مگه دکتری که یکیو اینقدر نگران میکنی متاسفم الهی سر خودت بیاد

خدانکنه واسه محکم کاری گفتم سردردهمراه باتهوع میگن خوب نیس من خودمم هرازگاهی ک ناراحت میشم بدجورافتضاسردردمیگیرم باقرص خوب نمیشم بایدامپول بزنم خداقسمت کسی نکنه اماره رفتم گفت ازاعصابه گفت سردرد همراه تهوع خوب نیس تجربشوداشتم راهنماییت کرد وگرنه به من چه بابا