2777
2789
عنوان

الان کجاین و چه کار کردین از وقتی پاشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 67 پست

ساعت ۸ بیدار شدم

سر کلاسم

ولی دلم می‌خواد بخوابم🥲💔

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

من جراحی کردم ببدارم همچنان باید دراز کشیده باشم😁😁 

شوهرمم وقتی که من تو پذیرایی ام شبها رختخوابشو میاره پیشم الانم پاشد جمع کرد و رفت سرکار ... تا مامانم بیاد پیشم 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سحری خوردم نخوابیده هنوز روزم روزا میخابم

قبول باشه ما رو هم دعا کن

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

6.45 پاشدم الان هم شرکت صبحانه خورده دارم کار میکنم . سردرد سگی دارم تا ظهر هم هستم

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من اومدم مشهد الان هتل خوابم ساعت ۱۱نوبت دکتر دارم 

ما رو هم دعا کن رفتی حرم

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

وسط دو تا پسرام دراز کشیدم !هفت بیدارشدم قرص بچمو دادم دیگه خوابم نبرد،کلی کار دارم ولی حال ندارم پاشم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

نخوابيدم

٣بستري شدم

موهام و تو بيمارستان اتو كردم

بعد ناخنامو مرتب كردم و لاك زدم

بعد ارايش كردم

الان منتظرم برم براي زايمان

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

فعلا تو تختم الان میرم چایی میذارم یه فکری به حال صبحانه ام میکنم و پشت میزم میشینم و کارمو شروع میکنم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اول صبح با زنگ گوشیش رید بخواب من کل روزمو خراب کرده بعد نکته جالبش چهار بار آلارمش زنگ خورد 

همسرت؟؟ گوشی کی😂 چقدرم عصبی

۶ونیم تا ۸ رفتی حموم😳

اره من چون شیو میکنم هر سری طول میکشه😂

من شوهرم و راهی کارش کردم و پسرمم شیرش دادم و در حال گشتن در نی نی ساست

خدا حفظشون کنع