بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من بداخلاق سر هر چیزی من و مقصر میدونه کل ۵ روزی ک مرخصی هست غرغر میکنه بعد توقع محبت داره دارم بهم میگه تو همیشه بد اخلاقی و ناراحت عصبانی ی روز ندیدم مهربون باشی وقتی خودش این رفتار و داره با من چرا توقع داره باهاش با مهربونم صحبت کنم من ادمم سنگ ک نیستم از اونایی هستم ک زود ناراحت میشم دیگه همون ۴ روز با بداخلاقی سر میکنم بره گمشه
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
نمیدونم چیکار کنم وایش ک بفهمه دوسش دارم البته من عاشقش بودم ولی خودش اینقد باهام بد حرفید ک ...
حق داری منم عاشق شوهرم بودم هنوزم هستم اما واقعا ما زن ها به محبت و توجه دلمون گرم میشه، با کوچکترین بی توجهی من ازش دلسرد میشم و دلم نمیاد حتی به روش بخندم...دیروز بخاطر اینکه جواب پیاممو نداده منم ازش دلخورم کل دیروز باهاش سرسنگین بودم الان سر سحری، یه لبخند زدم میگه چه عجب توهم یادت رفت یه لبخند تحویلم دادی، گفتم نتیجه اعمال خودته
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
برا منم همینطوره .خصوصا چون با خانواده ی شوهرم زندگی میکنیمو سر ی سفره میشینیم شرایطم خیلی بدتره تا ...
منم با خانواده همسرم بودم از ۱۴ سالگی تا الان ۲۰ سالمه ی ساله خونه خودم رفتم خانواده همسرم خوب بودن ولی بحث و دعواهام و جیغ دادن خیلی شنیدن🥲😅
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!