2777
2789
😐😐😐چقد از جهان دورم

والا منم مث تو😕😕😕من اخبارم نمیبینم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد گوشی های شوهرتونو چک نکنین شماها ک همه مجبورین بخاطر بچه ها تون تو زندگی بمونین دیگه چرا اینقد ...

خیلی دردناکه نه؟🥲

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
ندونستن ارامش داره ولی بازم سرک میکشیم😐😑

مصلا میخوایم ثابت کنیم اسمون دهن باز کرده یه ادم متعهد فرساده تو زندگیمون که جز ما هیشکسو حتی نگاه هم نمیکنه که میخوره تو ذوقمون 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
☹️منم دیدم دوست شوهرم رلش ب شوهرم پیام داده این جواب نداده امازنگ زده حرف زدن نمیدونم ب روش بیارم یا ...

ب روش بیاری هم عادی جلوه میده تازه تجربه نشون داده طلبکارم میشن 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
☹️منم دیدم دوست شوهرم رلش ب شوهرم پیام داده این جواب نداده امازنگ زده حرف زدن نمیدونم ب روش بیارم یا ...

خوشبحالت من جات بودم برعکس آویزونش کرده بودم

حالا توشک داری ب روش بیاری یانه😅

خدارحم کنه این بیکارا کلی زندگی ازهم میپاشند🤦🤦🤦

اره واقعا 

مردها هم ک کلا سست عنصر

گفته بکش پایین

شتتتت😐

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

ازبس دخترای خوشکل بافیلتر خارجی وغیره هست همشم براهمسریابیه  ودوستیه چرامیزاری همچین برنامه ای داشته باشه.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃