2777
2789

تازه میخوام برم یاد بگیرم و درصدی کار کنم چون سالن ندارم

به نظرتون خوبه؟درامدش حدودا چقدره؟لطفا با تجربه ها راهنماییم کنن ممنونم  

درآمدش بستگی داره به کارت و جایی که کار میکنی و چقدر معروف باشی تو کارت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجایی که من رفتم فیبروز انجام دادم دختره می‌گفت ماهی ۳۰ تومن درآمد دارم تازه پارسال بود 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره 

ولی خب کارش عالیه و جای معروفی و بالا شهر هم کار می‌کنه 

آخه میترسم برم و الکی هزینه کنم و وقت بذارم و به درامد نرسم.میشه بگین کدوم منطقه هستین؟؟

شما باید با توجه به محل زندگیت تصمیم بگیری . تو یه منطقه هایی خیلی اشباع شده و دیگه نیرو نمی‌خوان.  ولی یه سری منطقه ها کمتر هست و نیرو میخوان . من تهرانم عزیز سمت شهرری 

مرسی از کامنتت کلی روحیه دادی😘😘

خواهش گلم ایشالله موفق باشی 

شما باید با توجه به محل زندگیت تصمیم بگیری . تو یه منطقه هایی خیلی اشباع شده و دیگه نیرو نمی‌خوان. & ...

منم تهرانم سمت رباط کریم.به هرحال هرجا هستین موفق باشین ممنون بابت کامنتتون❤

قلق کار مگه همجا یکی نیست؟

نه عزیز عمه منم از این بابت زخم خورد اول ۴تومن ب ی آرایشگاه پول دادن ولی طرف همون جلسه اول فقط ۵دقیقه بالاسرشون ایستاده بود بعد ایشونو با مدلشون تنها گزاشتن بدون توضیح دقیقی . عمم از روند کار راضی نبود اتفاقی ی آموزشگاه پیدا کردن ک باهمون هزینه جزوه میداد تا جلسه ۵و ۶مدل زنده نمی‌آورد و حسابی تو آموزش عالی بوده . آخر سر هم اون خانوم پول عمم رو نداد و مجبور شد دوباره ۴تومن هزینه کنه . اول راجب اموزشگاهتون تحقیق ‌کنید