2777
2789
عنوان

از سختی های عمل بینی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 65495 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرتغییری نیاز به یه سری سختی ها داره عمل بینی اونقدی هم سخت نیست‌که فکرمیکنی برامن تامپون روفردای عمل دراورد فقط یه هفته باید مراقیت دقیق انجام بدی بعداون رفته رفته راحت ترمیشه برات.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم هرتغییری نیاز به یه سری سختی ها داره عمل بینی اونقدی هم سخت نیست‌که فکرمیکنی برامن تامپون روفر ...

درست میگی ولی از تامپونش خیلی میترسم بینیمو که میگیرم حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم یه فشاری به گوشام میاد گوشام کیپ میشن با خودم میگم یکی دو روز چطور میشه این مدلی سر کرد 

منم میخام عمل کنم خیلی خوشحالم سختی بنظر من نداره چون من دوست دارم 😍😍😍

به سلامتی ایشالله. کاش منم مثل تو انقدر مصمم بودن .

با یه کامنت مثبت میگم عمل میکنم با یه منفی میگم بی خیاال😅😂😂😂

درست میگی ولی از تامپونش خیلی میترسم بینیمو که میگیرم حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم یه فشاری به گوشا ...

هیچ ترسی نداره باور کن.اینهمه آدم چجوری عمل کردیم پس قابل تحمله

هیچ ترسی نداره باور کن.اینهمه آدم چجوری عمل کردیم پس قابل تحمله

راستم میگی .

من خودم به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم ولی وقتی تو موقعیتش قرار گرفتم خوب از پسش براومدم 

راستم میگی . من خودم به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم ولی وقتی تو موقعیتش قرار گرفتم خوب از پسش براو ...

اتفاقا میخواستم بپرسم زایمان طبیعی داشتی ؟ازون که بدترنیست یک صدم اون نیست.حین عمل که بیهوشی بعدش هم که مسکن میخوری فقط مراقبتای بعدش یکم صبروتحمل میخواد.