2777
2789
عنوان

از سختی های عمل بینی بگید

65488 بازدید | 99 پست

کاش سختی و کلافگی نداشت مثل فیلر زدن والله همین فردا عمل میکردم ، ولی خیلی میترسم🥲 مخصوصا از یکی دو روز اول که تامپون میزارن و اینکه بعد از عمل صدام تو دماغی بشه .

دوستان بیاید از تجربه های مثبت و منفیتون بگید 

سلام دوستم 

دوران نقاهتش زیاد نیست عوضش بعدش انقدر خوب میشه که واقعا ارزششو داره من پیش دکتر خوانساری نیا عمل کردم خیلی از نتیجش راضیم واقعا هم اذیت نشدم جراحی به سبک v انجام میدن
که سبک جدیدی هستش خط کانتور ایجاد میشه فاصله بینی تا لب زیاد نمیشه متناسب به اعضای چهره جراحی میشه پیشنهاد میکنم حتما نمونه کاراشونو ببینید

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 

اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

سختیش همون زمانیه ک تامپون داری بعدش دیگ سختی نداره   .صدای من ک تو دماغی نشد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تامپونهای بینی منو روز هفت دراوردن

یعنی قشنگ به غلط کردن افتاده بودم فقط لحظه شماری میکردم زودتر یه هفته تموم شه

که البته هنوزم استرس اینکه بینیم بعد ورم چه شکلیم میشه دارم

⚘خدایا شکرت❣
سختیش همون زمانیه ک تامپون داری بعدش دیگ سختی نداره   .صدای من ک تو دماغی نشد

وقتی پیزی میخوردی یا آب دهنتو قورت میدادی گوشات کیپ نمیشد ؟؟ من الان بینیمو میگیرم تمرین میکنم میترسم😂

عزیزم چرا انقدر دیررر؟

نمیدونم

دکترم رفت  دیگه گفت روز هفتم بیا دستیارم هست تامپون و بخیه ها رو درآورد

تامپونا رو که درآورد دست و پام بیحس شدن انقدر سخت بود

قشنگ رفته بودن تو عمق بینیم

⚘خدایا شکرت❣

من تامپونهامو همون روزی که عمل کردم دراوردن🙂از سختی هاش ورمش از همه سخت تر و رو مخ تره بعد اون یکی دوماه که باید مستقیم بخوابی بعد چسب زدن و حموم رفتن هم دردسر بود من چون نمیتونستم حموم نرم خوب رعایت نکردم حموم و اولویت گذاشتم اشتباه کردم😅

عمل بینی شده بود جز یکی از آرزوهای من 

ک الحمدلله ب ترسم غلبه کردم و شش ماه پیش 

رفتم کارای عملم و انجام دادم 

و اصلا اصلا اصلا هیچ دردی تا این ساعت حس نکردم همون موقع ی سرم بهم زدن حتی نفهمیدم چطور بیهوش شدم چشمام و باز کردم دیدم همونجام با همون سرم ب دستم فکر کردم هنوز عملم نکردن بعد متوجه شدم خیلیییی راحت تمام شد همه چی بعد از اون همش استرس فیل..تر برداشتن و بخیه کشیدن داشتم

ک دو روز بعد فیل..تر و خیلیییی راحت کشیدن 

منشیم گفت دکتر نمیزاره بیمار اذیت بشه فیل..تر و از قبل چرب می‌کنه بعد میزنه گ راحت دربیاد بخیه هم ک خیلی راحت بود مثل اصلاح ابرو دیدی برمی‌داری مو رو چقدر راحته اونطوری خلاصه ک نترس برو تو قلب خواسته هات

وقتی پیزی میخوردی یا آب دهنتو قورت میدادی گوشات کیپ نمیشد ؟؟ من الان بینیمو میگیرم تمرین میکنم میترس ...

خیلی سخته نه میتونی حرف بزنی نه اینکه چیزی بخوری

یه ابم بسختی میتونستم بخورمـ.. غذا ها بیمزه 

البته فقط هفته اول

⚘خدایا شکرت❣