2777
2789
عنوان

برای محیط زیست چه تلاشی میکنید؟

274 بازدید | 32 پست

من جاهایی که تنها باشم همیشه از مترو و اتوبوس استفاده میکنم

زباله ها را هم همیشه تفکیک میکنم

اما هرچی سعی میکنم از مواد شوینده کمتر استفاده کنم موفق نمیشم

برای خرید هامم کیسه با خودم میبرم معمولا که پلاستیک نگیرم 

لطفا هرکار دیگه ای شما بلدین و انجام میدین پیشنهاد بدین

حال زمین خیلی بده ، میکروپلاستیک ها واقعااااا بیش از حد زیاد شدن و دارن خیلی ریز و سوسکی نابودمون میکنن ، خواهشاااا هرررکاری میتونید بکنید که پلاستیک کمتری استفاده کنید.

پیشاپیش از نظرات و همفکریتون خیلی ممنونم . دیگه نظراتتون رو لایک نمیکنم که اعصابتون خورد نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیف بزرگ میبرم برای خرید و همونجا میگم پلاستیک نمیخوام ممنون

تنها کمک منه😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با دخترم هر هفته ته سیگار جمع میکنیم چون بعد بارندگی خاک رو‌آلوده میکنه و کیاه در اون منطقه دیگه رشد نمیکنه،اصلا نایلون نمیگیریم و‌کیسه پارچه ای میبریم،

از هرم رفع نیاز استفاده میکنیم تا بی دلیل نخریم ومصرف نکنیم،

زباله ها رو بازیافت میکنیم،

در طبیعت زباله جمع میکنیم،

دقیقا میکروپلاستیک ها وارد آب های زیرزمینی هم شدن

وارد اقیانوس ها  وارد خاک 

در واقع دارن به بدن انسان وارد میشن 

وارد شدن آزمایشی کرده بودن دیده بودن بدن خیلی ها داره این مواد شیمیایی رو

زباله رو‌تفکیک میکنم ونایلون خیلی کمتر استفاده میکنم تو مصرف اب صرفه جویی میکنم و زباله هام رو تو طبیعت وهیجا رها نمیکنم ولی فقر فرهنگی ومحیط زیست تو ایران بیداد میکنه

من چقدر ادمایی مثل شما رو دوست دارم ❤راستش من کاغذهای باطله رو به بازیافت میدم و کارهای دیگه مثل تفکیک زباله رو نمیدونم بعد اینکه تفکیک کردم باید چیکار کنم ولی واقعا این فرهنگ سازی باید انجام بشه تا به محیط کمتر اسیب وارد بشه 

چه تاپیک قشنگ و مفیدی 

خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیکو 🤩

منم پلاستیک نمیگیرم

سعی میکنم مصرف گرا نباشم و بیخودی لباس و ... نخرم 

چیزایی که نمیخوام رو ببخشم 

آب کم مصرف کنم 

لامپای اضافه رو خاموش کنم 

به هیچ عنوان زباله نریزم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

به یاد ندارم حتی در حد پوست میوه آشغال تو طبیعت ریخته باشم..به بچه هام هم یاد دادم و اونقدر حساسیت به خرج دادم که مثله خودم شدن.. پلاستیک برای خرید اصلا اصلا نمیگیرم و اگر تو خونه یا از جایی دیگه هم پلاستیک بیاد میسوزونم..