2777
2789

موقعیت مکانیش خوبه ؟

نزدیک ۵ میلیارد باید بدیم که اونم پول دو تا زمین تو شهر جدید هشتگرد هست 

خودمم به شوهرم اصرار کردم اینا رو بفروش یه ویلا بگیریم ولی میترسم منطقه ش خوب نباشه ضرر کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طرف سهیلیه و کردان و ورده خیلی عااالیه ولی با پول ما فقط میشه زمین گرفت اونجا 

همون زمینم خوبه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
آره طرف سهیلیه و کردان و ورده خیلی عااالیه ولی با پول ما فقط میشه زمین گرفت اونجا 

اونجاهایی که خوبه همه زمینا و ویلاها شده قولنامه ای یا جواز ساخت نداشتن و ساختن 

همسر منم میگه الا و بلا باید سند تکبرگ داشته باشه و جواز ساخت وگرنه پول دورریختنه 

من زمین جای خوب رو به ویلای پرت ترجیح می دم

منم همینطور 

ولی این ویلا همین زمینش زیاده هم ساختمونش خیلی عالیه هم ویوش خیلی خوبه 

متاسفانه منطقه ش خوب نیست فقط 

گفتم شاید من فکر میکنم هیو و شلمزار جالب نیست برای سرمایه گذاری 

منم همینطور  ولی این ویلا همین زمینش زیاده هم ساختمونش خیلی عالیه هم ویوش خیلی خوبه  متا ...

خیر پیش باشه ان‌شاءالله.

فقط اگه فروختی فورا بخر که ضرر نکنی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️