2777
2789
من تا الان ۱۱ سانت دور شکمم رو کم کردم هنوزم ادامه میدم.با حلقه و پیاده روی و کاهش برنج و ماکارونی و ...

من‌حلقه نمیتونم بزنم‌😅نخریدم دوستم داشت نمیتونستم بزنم خو

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌حلقه نمیتونم بزنم‌😅نخریدم دوستم داشت نمیتونستم بزنم خو

تمرین کنی میتونی اولش یه دونه از اون سبک ترهاش بگیر تا عادت کنی بعد اگر خواستی از اون حباب دار سنگیناش بگیر.ولی یه چیزیه که عمری داریش من ۱۳ ساله دارمش و واقعا واس شکم و پهلو عالیه بشرطیکه کمرت مشکلی نداشته باشه

یه روز خوب میاد

تمرین کنی میتونی اولش یه دونه از اون سبک ترهاش بگیر تا عادت کنی بعد اگر خواستی از اون حباب دار سنگین ...

میدونی حلقش کنارش حالت سنگ طور بود نمیشد اصلا بزنی 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
کته و ماکارونی رو حذف کن خورشت خالی بخور شوهرم با همین یه کار ۱۰ کیلو لاغر کرد مخصوصا از شکم

اخه من خونه ی مادرم اینا همیشه کته میخوردم الانم که یه ساله ازدواج کردم خودمم کته میپزم پس چرا الان شکمم انقدر بزرگ شده؟؟؟!

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
اخه من خونه ی مادرم اینا همیشه کته میخوردم الانم که یه ساله ازدواج کردم خودمم کته میپزم پس چرا الان ...

خوب خودت میگی کته میخوری دیگه. نخور یا کم بخور

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
خوب خودت میگی کته میخوری دیگه. نخور یا کم بخور

من قبلانم میخوردم مشکلی نبود و چاق نمیشدم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚