2777
2789

برای هر چیزی ازشون سوال من، نگو فلان چیزو بگیر بیار

بگو دوست داری برای تولد مادرت کیک درست کنیم؟ دوست داری خودمون درست کنیم یا بخریم، بنظرت چجوری درست کنم چیا توش بریزم، بعد چیزایی که کم دارین رو بگو نداریم میتونی بیاری؟ مرسی

واسه همه چیز سوال بپرسی و نظرشو بخوای دیگه نمیتونه بهونه بیاره، هم لذت بردین از مکالمه تون هم نیازها برآورده میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر چیزی ازشون سوال من، متلا نگو فلان چیزو بگیر بیار بگو دوست داری برای تولد مادرت کیک درست کنی ...

واقعاً حرفتون درسته ولي خوب بعضي وقتام آدم دلش ميخواد اون نازشو بكشه خوب منم دارم به پدر مادر ايشون محبت ميكنم

واقعاً حرفتون درسته ولي خوب بعضي وقتام آدم دلش ميخواد اون نازشو بكشه خوب منم دارم به پدر مادر ايشون ...

عزیزم مردا همینن، فک می کنه بهش دستور دادی گفتی بیار همیشه واسه هر چیزی نظرشو بپرس، اونم یاد میگیره از شما نظرتون بپرسه سر خود کاری نکنه یا حالت دستوری هاش به مرور کم میشه

خوب واسه خودم كه نميخوام واسه مادر ايشون ميخوام  

شایدهم حسودیش شده فک کرده به مادرش بیشتر از اون اهمیت میدی کلن اسرار نکن واسه این چیزا، همین که گفتی کافیه، بزار خودش یه قدم برداره و ازت درخواست کمک کنه به موقش بهشون کمک کن

مادرشوهرت هم تولدت رو تبریک میگه برات چیزی میخره  یا وظیفه خودت کردی ، یه سال نخری دردسر میشه ب ...

آره ميگه كادو هم ميده

ولي يه بار شوهرم بيرون برام تولد گرفت پدر مادرمم دعوت كرد همچنين اونارو خيلي ناراحت بودن قيافه گرفته بودن مخصوصاً پدرشوهرم