خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲 🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀 😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊 اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠