2777
2789
خب اینکه ی ظلم به آقایون چرا بخاطر پیوند با یک زن باید بهش پول بدن ؟ گاها میندازن زندان همسرشون رو خ ...

نه مطمئن شدم اصلا ایران زندگی نمیکنی هیچ تازه یه سیصد سالیم تو خواب غفلت بودی دیگه بخاطر مهریه زندانم نمیبرند در ضمن شما خواستی ازدواج کنی مهریه نگیر ولی دخترای مردم رو اغفال نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخاطر دلگرم کردن زندگیه که اگه ندادش میره زندان ؟ اینطوری دلگرم میشه زندگی ؟

روش ما غلطه. تقریبا تمام زنان کشورهای اسلامی مهریه رو موقع عقد دریافت میکنن و از اون به عنوان سرمایه بهره برداری میکنن. برای ما تبدیل شده به یه پول زور از نظر مردها موقع طلاق

نه مطمئن شدم اصلا ایران زندگی نمیکنی هیچ تازه یه سیصد سالیم تو خواب غفلت بودی دیگه بخاطر مهریه زندان ...

شاید دیگه نبرند ولی اگه مهریه حق زنه ، پس تمکین خاص هم حق مرده ، یعنی هر موقع دلش خواست خانومش باید اطاعت جنسی کنه مگر اینکه عذرشرعی داشته باشه در غیر اینصورت باید اطاعت کنه ، اگه اینو قبول دارید پس مهریه برای شما

شاید دیگه نبرند ولی اگه مهریه حق زنه ، پس تمکین خاص هم حق مرده ، یعنی هر موقع دلش خواست خانومش باید ...

نه مثل اینکه خبر نداری زن چه مهریه اش رو بگیره چه نگیره بایددر تمکین عام و خاص باشه وگرنه مرد میتونه بره عدم تمکین و در ادامه گواهی ازدواج مجدد بگیره و اصلا هم نمیگند ای وای تو که مهریه نگرفتی پس حق داری در تمکین خاص نباشی

نه مثل اینکه خبر نداری زن چه مهریه اش رو بگیره چه نگیره بایددر تمکین عام و خاص باشه وگرنه مرد میتونه ...

چه قانون زشت و زننده ای ، یعنی چی اطاعت برای رابطه ؟ مگه برده داریه ؟ 

ببینید در مورد دین مطالعه کردن باید با کارشناسش و حدیث شناس و ... باشه . حتی کسایی که ۱۰ سال دروس دینی خونده باشن هم بدون استاد این کار رو نمیکنن چون اون قدر دایره روایاتی که برای توضیح یک موضوع بیان میشه زیاده که ممکنه با توجه به علم خودشون دچار اشتباه بشن...

با استاد پیش برید.

چه قانون زشت و زننده ای ، یعنی چی اطاعت برای رابطه ؟ مگه برده داریه ؟  

زن بعد از عقد میتونه مهریه رو بگیره ربطی به برده داری نداره.

در ضمن مرد توعقد نمیتونه بره بگه زنم تو تمکینم نیست بعد بره ازدواج کنه باید شرایط زندگی رو و وسایلش رو برای خانم مهیا کنه اگه اون وقت خانم حاضر به زندگی نشد اون وقت میتونه بره حکم ازدواج بگیره..