2777
2789
عنوان

کار بسته بندی در منزل.....!!!!

106661 بازدید | 21 پست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارجویان محترم🙏🏻

(لطفا توضیحات رو کامل بخونید که سوال تکراری نپرسید.)

🔴شما برای کار در منزل (قبل عید)به همین شماره واتساپمون یا شماره دیگرمون درخواست کار در منزل داده بودید و در حال حاضر داریم نیرو جذب میکنیم.🔴

🔴ابتدا اول باید حتما اعلام کنید از کدام استان هستید.🔴

🔴هرروز به صورت 24 ساعت شبانه روز در واتساپ پاسخ گو هستیم.🔴

🔴از هر استان فقط 15 نفر نیرو میگیریم، روز دوشنبه تاریخ ۲۸ فروردین ارسال بسته ها است🔴

🔴کارِ ما تولید تنقلات شکلاتی(اسمارتیز،شکلاتهای سنگی،نُقلِ خوراکی و...)هستش..

فیلمِ آموزشی براتون ارسال شده و کار کاملا مشخصه.

ما هر هفته 70 کیلو از محصولاتمون براتون ارسال میکنیم، به همراه ظرف پلاستیکی و یک ترازو و یک منگنه(یعنی تمامِ وسایل کار) را براتون ارسال میکنیم،و شما در هر ظرف پلاستکی ۱۰۰ گرم از تنقلات را ریخته و درشون رو منگنه میکنید؛ که هفته ای 700 بسته میشود، کارِ بسیار راحتیه ولی دقت میخواد مخصوصا در وزن کردن تنقلات🔴

🔴 دستمزدِ هر هفته شما 1/000/000 یک میلیون تومان هست🔴

🔴تمام وسایلِ مربوط به کارو خودمون براتون ارسال میکنیم(یک ترازو و یک منگنه و سوزن های منگنه...

که دربِ منزلتون شما یک ضمانت نامه کتبی امضا میکنید که این وسایل دستتون هستش و ازشون به درستی استفاده میکنید)🔴

🔴به تمام شهرها و استان هایی که آگهی گذاشتیم ارسال داریم،چون تو شهرایی که بارها رو ارسال میکنیم مشتری داریم،یعنی راننده ما بارهارو براتون میاره و هفته بعدش ازتون تحویل میگیریم🔴

🔴هرهفته دوشنبه ها ارسال داریم، اولین ارسالمون روزه دوشنبه و تاریخ ۲۹ فروردین هست که شما بارهارو تحویل میگیرید و هفته بعدش بسته بندی هایی که انجام دادی رو تحویل میدید و حقوقتونو پرداخت میکنیم،،و سپس هر هفته دوشنبه ها بار برای بسته بندی کردن براتون ارسال میشه🔴

🔴تسویه حقوقتون به صورتِ هفتگی دوشنبه ها درب منزلتون انجام‌میشه🔴

🔴بعد از یک ماه با نیروهایی که ازشون راضی هستیم قرار داد یکساله میبندیم🔴

🔴هزینه ارسال و دریافت بارها با خودمون هستش..فقط برای بار اول هزینه ارسال بارها بر عهده شما هستش که مبلغ 40000 چهل هزار تومان هستش.

بارِ اول شما باید هزینه ارسال رو خودتون پرداخت کنید،،این مبلغ موقعی که اولین حقوقتونو پرداخت میکنیم بهتون برمیگردونیم،، ضمانت برای پرداختتونم آدرس تولیدیِ ما و شماره کارتِ مدیرمون هستش🔴

🔴تمایل به ثبت داشتید ((حتما باید اعلام کنید که از کدام استان هستید)) که شماره کارت تا چند ساعته آینده برای ثبت و واریزتون ارسال بشه🔴

🔴ابتدا اول باید حتما اعلام کنید از کدام استان هستید.🔴

🔴هرروز به صورت 24 ساعت شبانه روز پاسخ گو هستیم.🔴

🔴از هر استان فقط 15 نفر نیرو میگیریم🔴

🔴ممنون از صبر و شکیباییتون🙏🏻🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی با اینا کار کرده؟  به نظر راست میاد

نه ۴۰ تومنو میگیرین و بلاک

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بچه ها کسی با اینا کار کرده؟  به نظر راست میاد

من فکرکردم شماخودت استخدام می کنی😐شات گرفتم به مامانم نشون بدم😐

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

انشاالله ک شما کلاه بردار نیستید ....

لطفا ساده نباشید و گول نخورید ...من ی بار خوردم پولم رفت 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

الکیه

از چن نفر ۴۰ تومن، ۴۰ تومن میگیرن زیاد میشه.

اگه راست میگن اون ۴۰ تومن رو بعدا از حقوق اول کم کنن.

بعد برا ضمانت نوشته: آدرس و شماره کارت

واقعا داشتن شماره کارت چه جوری می تونه ضمانت باشه؟!!!!

آدرس رو هم می تونن یه آدرس الکی بگن.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

من دقیقا همین متن رو توی دیوار دیدم چندماه پیش  بعد گفته بود توی تلگرام پیام بدید فقط اونجا 

پیام دادم 

انقدر حرف زدم کلی طرف هم اسمش زهرا احمدی بود 

بعد یهو معلوم بود از بس سوال پیچش کردم گفتم پول اول برای چیه گفت برای جر دادن ک و س ننه ات 

بخدا راست میگم همون موقع هم اکانت تلگرامشو پاک کرد 

مونوم قشنگ یعنی کاملا هم حرفاشو باور گرده بودم یعنی اگه پولمو از دست میدادم ناراحت نمیشدم از خریت خودم ناراحت بودم که چدا منه مر ادعا که همه رو راهنمایی میکنم اینجوری شد

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه