2777
2789
عنوان

استعدادیابی کودکان

3880 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من میخوام دخترمو(۶سال) کلاس ثبتنام کنم بنظرتون چه کلاسی برای اینده اش خوبه ؟و باعث رشد ذهنیش میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

فقط بذار بچت بازی کنه بچگی کنه و شاد باشه

بخاطر چشم و همچشمی بچه هامونو به بزرگسالان ناخشنود تبدیل نکنیم

وظیفه ما والدین تربیت کودک شاد و سالمه نه کودک نخبه

هیچکس بخاطر بلد بودن فرمولهای عجیب غریب و زبان فول و از این دست چیزا تو زندگی شخصیش خوشبخت نمیشه

به بچه ها انسان بودن رو یاد بدیم و بفهمونیم که خدای مهربونی دارن اونوقت خوشبخت ترین میشن

چون کلاس پرسیدی پیشنهادمو میگم کلاس سفالگری و نقاشی

فقط بذار بچت بازی کنه بچگی کنه و شاد باشه بخاطر چشم و همچشمی بچه هامونو به بزرگسالان ناخشنود تبدیل ...

حرفتون درسته عزیزم ولی من شنیدم برای رشد مغز مدت خاصی وجود دارد و هرسنی قابل جبران نیس در ضمن چرا گمان میکنید هرکسی کلاس میبره بچشو بخاطر چشم بهم چشمیه من مادر سه تا بچه هستم و بخاطر اینکه از مهندسیم وکارم گذشتم و سرمایم شده بچهام میخوام باهدف بزرگشون کنم و از خانه دار بودنم استفاده کنم که بچهام با انگیزه و هدف باشن بدون سخت گیری و طبق علاقه انها که فک کنم با کلاسهایه استعدادیابی میشه به نتیجه ای رسید دیگه در کل باید تکونی بخورم بهتر از گرفتن موبایل ووقت تلف کردن ممنون ازتون عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون درسته عزیزم ولی من شنیدم برای رشد مغز مدت خاصی وجود دارد و هرسنی قابل جبران نیس در ضمن چرا گم ...

حرف شما هم کاملا درسته گلم 

ولی من نگفتم همه بخاطر چشم و هم چشمیه گفتم اگه میبینین تو دوست و فامیل همه اینکارو میکنن معنیش درست بودن اینکار نیس

یه مطالعه ای انجام شده و طبق اون مغز بچه هر اطلاعاتی رو میتونه درون خودش جای بده و یاد بگیره ولی اگه زودتر از موقعش باشه به همون میزان عمر مغز رو کم میکنه و فقط و فقط باید در طی بازی بچه مطالب رو یاد بگیره.آموزش ریاضی و زبان قبل از حدود 10 سالگی اشتباهه

حرف شما هم کاملا درسته گلم  ولی من نگفتم همه بخاطر چشم و هم چشمیه گفتم اگه میبینین تو دوست و ف ...

ممنون عزیزم خب من برا همین تاپیک زدم از اطلاعاتتون استفاده کنم باز نکته ای هست دریغ نفرمایید عزیزم شب خوبی داشته باشید.

ممنون عزیزم خب من برا همین تاپیک زدم از اطلاعاتتون استفاده کنم باز نکته ای هست دریغ نفرمایید عزیزم ش ...

خوش بحال بچه هاتون که مادرشون انقد ذهن بازی داره

خدا براتون حفظشون کنه و بهترینا نصیبتون

ممنون عزیزم خب من برا همین تاپیک زدم از اطلاعاتتون استفاده کنم باز نکته ای هست دریغ نفرمایید عزیزم ش ...

پیج تربیت فرزند نوردیده رو دنبال کنین من اینستا ندارم آدرسشو ندارم تو ایتا دنبال میکنم کانالشو

پیج تربیت فرزند نوردیده رو دنبال کنین من اینستا ندارم آدرسشو ندارم تو ایتا دنبال میکنم کانالشو

ممنون عزیزم خیلی لطف کردید،خوبی از شماست.

سلام دوستان عزیز

به نظرم خیلی خوبه که از همون دوران کودکی به فکر رشد ذهنی وآینده بچه ها باشیم اتفاقا از نظر روانشناسی هم تایید شده که اگر از کودکی هوش و استعداد بچه ها شناسایی بشه و خانواده ها راحتتر می تونن بستر پیشرفت و موفقیت بچه ها رو فراهم کنند و تقریبا موفقیت آینده اونها تضمین میشه

ولی بهتره که در مرحله اول استعدایابی در بچه ها انجام بشه و بعد متناسب با هوش و علاقه شون تو کلاسای مرتبط ثبت نام بشن تا اون زمان و هزینه ای که صرف میشه یه نتیجه مطلوبی داشته باشه