2777
2789

مال مرحله اولش طلاهای خودمو دادم همه چیمو دادم ولی ب مراد دلم نرسیدم..دلم میخاد از این خونه راحت شم...تو ی ساختمونم با مادرشوهرم😢

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

میدونی اون ماشین آرزوی خیلی هاست خداروشکر کن انشالله به زودی به شرایط مورد علاقه ات میرسی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم

بسلامتی 

قرعه کشی چند ماهه بودین؟

مال ما قرار بود اسفند تحویل بدن هنوز ندادن😭

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

درسته ماشین واجب زندگیه منم شرایط زندگیتو گلم نمیدونم ولی من ترجیح میدم اگه ماشین داشته باشم با دلخوش سوارش بشم به نظرم اگه دلت خونه مادرشوهرت خوشه خب مبارک باشه ماشین جدید به خوشی استفاده کنید ولی اگه نه بفروشید و برید خونه کرایه کنید

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
مبارکه عزیزم بسلامتی  قرعه کشی چند ماهه بودین؟ مال ما قرار بود اسفند تحویل بدن هنوز ندادن😭

سایپا یا ایران خودرو

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مبارکه عزیزم بسلامتی  قرعه کشی چند ماهه بودین؟ مال ما قرار بود اسفند تحویل بدن هنوز ندادن😭

مرسی یکساله بود تیبا...سودشو میدن بهتون غصه نخور

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ب نام شوهرمه  چ فرقی میکنه قراره بفروشیم

خب میفروشی میری راحت میشی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .