2777
2789

سلام دوستان

لطفا اگه واقعا دندونپزشک منصف خوب درتهران میشناسید معرفی کنید.ممنون

من شهرستانم ولی انگار قیمتای تهران خیلی خوبن

عزیزم دکتر الهام صالحپور کارش واقعا عالیه قیمت هاش هم نسبت به جای دیگه مناسب تر هستش آدرس مطبش میدان ولیعصر بلوار کشاورز هستش شماره مطبش رو میدم اگه دوست داشتی زنگ بزن برو برای ویزیت و مشاوره 

88963382 

عاشقانه هایم فقط برای تاج سرم همسرم علی جانم 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم برای کامپوزیت دندون های بالاش رفت پیش دکتر طاهره نوروززاده خیلی راضی بود واقعا دندوناش خوب بود از رفتار و برخورد خانم دکترم خیلی تعریف میکرد حالا  تصمیم گرفته برای دندونای پایینشم بره نمونه کاراشو خواستید برید اینستاگرامش ببینید الان لینکشو میذارم براتون https://www.instagram.com/dr.trnoroozzadeh/

دوستان من برای ایمپلنت میخوام برم پیش دکتر مسعود پورشاهی خیلی تعریفشونو شنیدم پیج اینستا و سایتشونو هم دیدم انگار ایمپلنت با لیزر هم انجام میدن کاراشون خوب بود میخواستم بازم اگه کسی تجربشو داره راهنماییم کنه ممنون

ببین فقط به قیمت توجه نکن. کارای دندونپزشکی زیبایی انتخاب خودته اما اگه با متریال بد و پیش یه دکتر ناوارد انجام بدی تو دردسر میفتی و ممکنه دندونات از دست بدی. من دوستم پیش دکتر مریم جوادی لمینت دندان کرد، اونیکی هم کامپوزیت کرد. از قیمتاش راضی بودند، بستگی به مقدار موادی که مصرف می شه داره. میتونی تو اینستاگرامش عکس دندونت بفرستی حدودی ازش بپرسی حالا که تهران نیستی.

نگاه به قیمت تنها نکن. برای کارای دندونپزشکی زیبایی چون متریال های خوب خارجی اند خیلی مهمه که دکتر از متریال خود استفاده کنه تا زود به زود نخوای ترمیم کنی. من دکتر مجتبی هرندی رو میشناسم. دوستم پیشش کار دندونپزشکی زیبایی انجام داد من باهاش رفتم نمونه کار کامپوزیت دندان اش رو از نزدیک دیدم. خیلی کارش خوبه. کلی نمونه کار تو اینستاش داره میتونی ببینی. واقعا یکی از نامبر وانا برای بهترین دکتر کامپوزیت دندان در تهران هستش.

من خودم برای کامپوزیت رفتم پیش دکتر طاهره نوروززاده خیلی راضی بودم دندونام خیلی خوب شده یه 6 ماهی هست کامپوزیت کردم و رنگشم با مراقبت هایی که خود خانم دکتر گفت و انجام دادم تغییر نکرده حالا شمارشو براتون میذارم اگ خواستید تماس بگیرید مطبشون سمت سعادت آباده
شماره تماس: 02188583040

عزیزم هر چی توی دندونپزشکی پیشتر هزینه کنی بهتره چون دوام ماندگاری و کیفیتش بهتر است. من پیش دکتر لیلا صدقی الان کامپوزیت کردم خیلی راضی هستم. چه فایده داره اگر ارزون باشه سر یک ماه رنگ کامپوزیت تغییر می کنه.

دکتر خوب برای کامپوزیت دندون من دکتر لیلا صدقی پیشنهاد می کنم کارش خیلی عالی هست خودم پیشش انجام دادم. کیفیت موادی که استفاده می کنه خیلی خوبه و ماندگاره چون دوستمم پیشش انجام داده و تا الان خیلی راضی بوده رنگ نگرفته.

دکتری که من دو سال پیش برام انجام دادن دکتر پردیس رضوانی پور بودن. کارشون خوبه و تا الان مشکلی نداشتم و از لحاض زیبایی ام هر کی دیده تعریف کرده و ازم شمارشون رو خواسته

اگه یه دکتر کامپوزیت دندان خوب تو تهران میخوای من از کار ایشون راضی بودم

شمارشون 09026390925 این هست. اولش هم میتونید زنگ بزنید و مشاوره و ویزیت رایگان بشید.

نگاه به قیمت تنها نکن. برای کارای دندونپزشکی زیبایی چون متریال های خوب خارجی اند خیلی مهمه که دکتر ا ...

واااقعاا....من که پیش دکتر هرندی کامپوزیت کردم خیلی راضیم. با وجود اینکه یه سال گذشته