2777
2789

لبتاپ میخاد. هزینه اش فوق العاده زیاده پول رنگ و کاغذ وقلمو وبوم و... هزینه چاپ کارها. کتابای فتوشاپ و ایناش کلماتش انگلیسیه یکم سخته درسای تخصصیش. حوصله خیلیییی زیاد میخاد. من تجربه ام از گرافیک: هرروز گردن درد چشم درد دست درد و کمردرد بود😂🤷🏻‍♀️و بعضی شباهم بیخابی تاصبح برای تموم کردن پروژه ها

لبتاپ میخاد. هزینه اش فوق العاده زیاده پول رنگ و کاغذ وقلمو وبوم و... هزینه چاپ کارها. کتابای فتوشاپ ...

ینی از نظر سختی درسا از تجربی بیشتره؟ 

سالی چند میلیون ینی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی از نظر سختی درسا از تجربی بیشتره؟  سالی چند میلیون ینی؟

ن بابا اصلا به سختی تجربی نمیرسه که. آسونه. خرج اولیه هاش یکم زیاده همون لبتاپه و اگر هم گفتن دوربین عکاسی گرونترین خرجشه. من دوساله دیپلممو گرفتم. یادمه سه چهارسال پیش رنگ گرفتم دویست و خورده ای برای کلی مدت شد. یه مدتی مقوا و کاغذ و اینا گرون شد مثلا مقوای مشکی گیرنمیومد ماهم ب شدت لازم داشتیم. یا کار چاپ ها مثلا یه چاپ رنگی رو مقوا گلاسه A4 میشد پونزده تومن. دیگه نمیدونم قیمتای الان چجوره. اینم بگم دانشگاهک بری خرجاش خیلی گرونتر و بیشتر میشن

ن بابا اصلا به سختی تجربی نمیرسه که. آسونه. خرج اولیه هاش یکم زیاده همون لبتاپه و اگر هم گفتن دوربین ...

لپ تاپ حتما باید مدل بالا باشه؟ دارم ولی قدیمیه باید دوباره بخرم یا کار را میندازه 

خسته شدم دیگه نه علاقه دارم نه استعداد نه پول 💔 😶 

لپ تاپ حتما باید مدل بالا باشه؟ دارم ولی قدیمیه باید دوباره بخرم یا کار را میندازه  خسته شد ...

نرم افزارایی که باید روشون نصب کنی مثل فتوشاپ کورل و.. سنگین هستن ساعت ها هم باید بشینی پای سیستم هنگ میکنه سیستم قدیمی

کار و درآمدش چطوره؟ ینی می ارزه 

اگه بری دنبالش آره میتونی توخونه هم سفارش بگیری و پیج بزنی مردم ببینن کاراتو. میتونی هم بیرون توی چاپخونه، شرکتای تبلیغاتی و... کارکنی یا کافی نتی ها. اگه هم که بری دانشگاه ادامه بدی میتونی بشی دبیرگرافیک