2777
2789
عنوان

تمنا میکنم اگه زبان بلدین کمکم کنین کارم گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست
عزیزم اینا راهنما داره تدجمه کاملا فارسی از کتاب فروشی بگیر

اسم کتابش چیه یعنی کلا این متنا رو ترجمه کرده؟

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگه مثلا کتاب  select reading که دانشگاه با سطح های مختلف تدریس میشه همون کتاب راهنماشم هس ...

اهان ممنون بخوای سفارش بدی باید بگی کتاب راهنمای select reading?

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
بله دیگه هرکتابی که گرفتی راهنمای همونم باید بگیری

خیلی ممنون😘

عزیزمم عزیزم قربونت برم خیللی لطف کردی واقعا ازصمیم قلبم دعاتون کردم 😢♥️ انشالله یه جای خدا دستتو ...

خواهش میکنم

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
عزیزم یه سوال بپرسم  زبان دانشگاه خیلی سخته؟؟؟  بعد مثلا استادا میگن از رو م ...

عزیزم بله متاسفانه استاد انگلیسی صحبت میکنه منم البته زبانم ضعیفه ولی خب درحد پاس شدن رو میشه 

دیگه بستگی به زبانت داره مثلا برای من سخته ...

موفق باشی