2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک کرده به خاطره حاملگیم. تورو خدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون تقصیری نداره خیلی هم خوشحال بود ولی این دکتره گفت 10 هفته و 2 روز یجوری شد انگار حالش خراب ش ...

از اخرین روز پریودیت حساب میشه اینو به شوهرت بگو بعدشم سونو از روی احتمالاته دقیق که نمیتونه بگه

از رابطه حساب نمیکنن ک . از اولین روز آخرین پریودی حساب میکنن‌ بعدش هم سونو ها اونقد دقیق نمیگن سن جنین رو ک

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیز بگم ماه اول حاملگی بعضی‌ها پریود میشن 

طوری که یه سری ها هستن که تا ماه آخر پریود شدن و حتی متوجه نشدن باردارن

مگه قضیه دختری به نام باور نشنیدی 

که زنه میگفت دردم گرفت فک کردم 

آپاندیس دارم رفتم گفت درد زایمان اسم دخترشو گذاشت باور 

چون باورش نمیشد باردار بوده باشه 

وا معلومه ده روز تا دوهفته پس پیش همچی

اونا دقیق نمیگن ک

تازه بچه هم اگه طبیعی باشی حتما ده رپز پس پیش داره

بعدشم الانم ازمایش زنتیک هست ک از جنین میگیرن

بزن تو دهنش با حرف بیفت جلو والا هی حرف میخوری

11 هفته و 2 روز

خواهر من اگه این تاریخ سونو باشه با تاریخ پریودت که الان ۸۴ روزه ای یعنی ۱۲ هفته خب درسته دیگه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

من جات بودم میگفتم دکتر گفته دفعه بعد با شوهرت بیا،بعد اونجا حرفی که شوهرت میزنه را جلو دکتر میگفتم، دکتر از پسش برمیومد،هر چند یکم آبروریزی جلو دکتر داره ولی به اینکه شوهرت حرف دهنش را بفهمه می ارزه

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

یه چیز بگم ماه اول حاملگی بعضی‌ها پریود میشن  طوری که یه سری ها هستن که تا ماه آخر پریود شدن و ...

دختر عموی منم تا ماه اخر پریود میشد تازه ویار هم نداشت تو 4 ماهگی دید شکمش بزرگ شده رفت دکتر گفت خانم بارداری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

چ شوهر بی عقلیه فقط بهت بگم ارامش داشته باش مهمتر از هرچیزی سلامتی اون فندق کوچولویه

بعدش هر دفعه ک بری سونو ی تاریخی میزنن برات مثلا میزنن بر اساس تاریخ پریودی 20 هفته بر اساس رشد استخوان ران 21 هفته بر اساس رشد دور سر جنین19 هفته و مثلا 3 روز 

اخه اون تقصیری نداره خیلی هم خوشحال بود ولی این دکتره گفت 10 هفته و 2 روز یجوری شد انگار حالش خراب ش ...

تقصیر نداره؟تقصیر از این بیشتر که وقتی سواد و علم کاری رو نداره گمان بد میکنه و از اون بدتر حتی به خودش زحمت نمیده یه تحقیق که هیچ یه سرچ کوچولو بکنه ببینه سن بارداری چجوری حساب میشه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد