2777
2789

اقا بدبخت اینقدر چشاش شور و انرژی منفی داره عجیببببب اینا خیلی ثروتمند بودن. زد و ورشکست شدن الان فقط اندازه چند جا کرایه دارن که زندگیشون رو باهاش میگذرون.  

چند روز قبل راجب کارو بارمون پرسید منم گفتم شکر خدا خوبه مشکل نداریم و داره کارامون راه میافته 

این از اون روز بیمارههمه نزدیکاش باهاش قطع ارتباطند 

دلم به حالش میسوزه ولی خوب خودش بدبخته رو خودش کار نمیکنه تفکرشو سالم کنه

اگه هم راستشو بهش نمیگی بهش بر میخوره 

شما با همچین کسایی چیکار میکنید تو زندگیتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدم بدبختیه

حسادت مثل اسید فقط درون خود آدمو میخوره 

من یه دونه دارم که انقد بهمون تیکه انداخت که باهاش قطع رابطه کردیم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

شاید از یه جای دیگه و به خاطر چیز دیگه مریضه شما چقدر بد قضاوت کردی فکر خودتم سالم کن عزیزم

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️

سعی کن نبینیش کلا و اصلا امار ندین بهش . ادمای حسود خطرناکن . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واه بنده خدا شاید واقعا بیماره از کجا میدونی به خاطر توعه اسی 😐 

اخه همیشه یکی یه کار جدید میکنه این بیمار میشه وگرنه مشکلی نداره اونقدر نارحت میشه فشارش میره بالا 

اولا فاصله 

دوما با ی ای شکر خدا میگذرونیم تمومش میکردم نه یه کلمه اضاف ن کمتر 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

واه بنده خدا شاید واقعا بیماره از کجا میدونی به خاطر توعه اسی 😐 

ادم جرعت نمیکنه بیمار شه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

مامان بزرگ من اینجوریه😅 عروساش یه چیزی بخرن دقیقا باید همون مقدار پول خرج دکتر مامان بزرگم کنیم تا خوب بشه 

ببین چجور شده که وسیله ۱۰ تومنی رو بهش میگن ۱ تومن خریدیم 🤣🤣

Be happy ; you can