2777
2789

خسته شدم.عصبی هستم. دیگه نمیکشم. توروخدا نیاید بگید خب بگن مگه قراره تو حرف اونا گوش کنی. گفتن و اصرارش عصبیم میکنه. به هرکی میرسم خیلی حق به جانب اصرار میکنه برا بچه دوم. وقتی هم میگم نمیخوام انگار برا اونا دارم تعیین تکلیف میکنم بحث و جدل که نه نه باید دومی بیاری. آخه من موندم اونا میخوام بزرگش کنن؟😡 هی عذاب وجدان بهم میدن که بچه ات گناه داره. خودم گناه ندارم که از پا در اومدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفه کسی گوش نده ..همینا فردا چیزیت بشه میگن میخواستی نیاری ..من ۱۰ ساله دهنشونو بستم ‌.حتی یکی هم ندارم ...مگه بچه آوردن الکیه ..در قبال همه چیش مسئولی آیندش کارش خونه ماشین اجتماعش 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

باخوندن حرفاتون نفسم گرفت اصلا خودتو بزن به نشنیدن ولشون کن

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

عزيزم اين يه تصميم شخصيه 

ما هم اوايل خيلي به خواهرم اصرار كرديم بياره گفت نميخوام و همين بسمه

حتي بابام گفت تعهد ميدم كه تمام هزينه هاي بچه ت با من باشه

بازم قبول نكرد

و الان ديگه هممون ميدونيم كه تصميمش قطعيه و هيچ چيز نميتونه احساسش رو تغيير بده

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅