خسته شدم.عصبی هستم. دیگه نمیکشم. توروخدا نیاید بگید خب بگن مگه قراره تو حرف اونا گوش کنی. گفتن و اصرارش عصبیم میکنه. به هرکی میرسم خیلی حق به جانب اصرار میکنه برا بچه دوم. وقتی هم میگم نمیخوام انگار برا اونا دارم تعیین تکلیف میکنم بحث و جدل که نه نه باید دومی بیاری. آخه من موندم اونا میخوام بزرگش کنن؟😡 هی عذاب وجدان بهم میدن که بچه ات گناه داره. خودم گناه ندارم که از پا در اومدم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به حرفه کسی گوش نده ..همینا فردا چیزیت بشه میگن میخواستی نیاری ..من ۱۰ ساله دهنشونو بستم .حتی یکی هم ندارم ...مگه بچه آوردن الکیه ..در قبال همه چیش مسئولی آیندش کارش خونه ماشین اجتماعش
خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است