2777
2789

نداشتم

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان منم میخام تیر ماه عمل کنم ولی مهر عروسی خواهرمه میترسم خوب نشه ،شما نمیدونی چقد طول میکشه تر ...

فکر میکنم تا اون موقع خوب میشه و حتی میتونی تو مراسم چسب نزنی 

سختیش مراقبتشه من همش میترسم چیزی تو دماغم نخوره فوبیا گرفتم اصلأ وجرن هیچ دردی نداره من از فرم بینی ...

چرا ترمیم نمیکنی که مشکل تنفست حل بشه

همسرم از صدای تو دماغی بدش میاد ،میترسم صدام تو دماغی بشه.

دکتر شما تخصصش چی بود؟

اگه خودتون ادم بد دردی نباشبد عمل بینی دردناک نیست بیشتر کلافگی داره . دو روز اول بعد عمل بینی با یه چیزی کیپ هست باید با دهن نفس بکشن و فقط بلید روی کمر بخوابی اینا خیلی سخته . بعدم اگه ادم خیلی حساسی باشی زیادی رو ظاهر خودتون حساسین معمولا از عمل پشیمون میشین چون کار دکتر هیچ وقت بی نقص نخواهد بود

اگه خودتون ادم بد دردی نباشبد عمل بینی دردناک نیست بیشتر کلافگی داره . دو روز اول بعد عمل بینی با یه ...

منم از همین کلافگیش نگرانم 

بعضی دکتر ها الان تامپون نمیزارن ولی  اونا خیلی گرون میگیرن

من بهمن عمل کردم طبیعی رو به نیمه فانتزی (بینی استخونی داشتم) به شدت راضیم اصلنم مشکل تنفسی ندارم بااینکه انحراف زیاد و پلیپ هم داشتم اما خب یه هفته واقعن عذابه از نظر دوره ی نقاهتش بعدش دیگه عالیه البته هر روزم به یه طرف کجه تا کامل ورمش بخوابه خلاصه که همراه با خوشگلی استرس زیادم هست تو این عمل (دکتر راستکاری پاسداراران ۲۵ میلیون)

من بهمن عمل کردم طبیعی رو به نیمه فانتزی (بینی استخونی داشتم) به شدت راضیم اصلنم مشکل تنفسی ندارم با ...

دکترا همش تو پیج خودشون میگن راحت ترین عمله و هیچ دردی نداره (احتمالا برا خودشون راحته😅😅)

چرا ترمیم نمیکنی که مشکل تنفست حل بشه همسرم از صدای تو دماغی بدش میاد ،میترسم صدام تو دماغی بشه. د ...

جراح پلاستیک بود ن من بمیرمم عمل ترمبمی نمیکنم پدرم در اومد ی هفته طاق باز رو تخت بودم فقط هیچ کاری نمیتونستم بکنم تا دوماه هنوزم تکونای محکم میخورم سرم گیج میره