2777
2789

خانوما من یه حاجتی دارم ک احتمالا تکیلفم فردا مشخص میشه،میشه الان ک دم سحره برام دعا کنید حاجت روا بشم و ب خواستم برسم واقعا اینقد استرسم زیاده نمیتونم‌گفتم تاپیک بزنم ازشما خواهش کنم دعام کنید شاید فرجی بشه .اسمم فاطمه اس (مهتاب)❤🙏

اگه لطف کردید دعامو کردید اسماتونُ هم بگید ک منم برای حاجت روایی هرکدومتون پنج تا ایت الکرسی میخونم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسماتونم بگید ک منم برایدحاجتهای هرکدومتون جدا جدا ۵ تا ایت الکرسی میخونم

الی هستم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
انشالله به تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم برات حمدخوندم وصلوات فرستادم لطفاازته قلب پاکتون برای حاجت ...

حتما عزیزممم ،انشالله ک همیشه حال دلتون خوب باشه و تنتون سالم باشه ،اسمتم بگو عزیزم ک ب نیتت بخونم

نیلوفر دعام کنین منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاالله انشاالله حاجتروا شم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
حتما عزیزممم ،انشالله ک همیشه حال دلتون خوب باشه و تنتون سالم باشه ،اسمتم بگو عزیزم ک ب نیتت بخونم

قربونت برم عزیزم خیلی ممنون بابت دعای خوبت همچنین شما اسمم نازنین است