2777
2789
عنوان

ینی باردارم؟

114 بازدید | 10 پست

سه دوره قرص مدروکسی مصرف کردم و ۲ دورشو روز ۲۷ پریود روز موعدم بود و پریود میشدم...

الان دوره سومم و فردا روز ۲۷پریودو موعدمه ...امروز همش احساس میکنم سمت چپ وراستم نبض میزنه دورنافم گهگاهی انگار حالت تیرکشیدن داره.. این میتونه علائم بارداری باشه؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
علائم بارداری هم مثل پریوده

کلا گیج شدم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله ک بارداری

خیلی ناامیدم

من ک هر لحظه احتمال پریود شدن میدادم اخر باردار بودم😐

چجوری انقد راحت باردار میشید

انشالله روزی خودت

دعاکن برام فردا موعدمه