2777
2789

چندوقتیه که از فن اوران مالی شاپرک هی واسم یه کدی میاد مثل اینکه کد ورود به برنامه اس کسی از اعضای خانوادم نیست و دوستامم فک نکنم همچین کاری کنن نمیدونم چیکار کنم نزدیک ده بار هم اومده کدا هم به کسی ندادم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یکی داره شماره اشتباه میزنه

شاید ممکنه بتونه بدون کد بره تو برنامه با شمارم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

با سیم کارت من دویست میلیون گوشی دزدیدن پارسال. مراقب باشید

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
خوب چراسیم کارتتو عوض نمی کنی؟ 

نمیتونم الان باید بصبرم تا مدارس تموم بشه

با سیم کارت من دویست میلیون گوشی دزدیدن پارسال. مراقب باشید

خب چیکار کردین 

خب چیکار کردین 

هیچی پرداخت کردم سو سابقه هم شد برام بیست میلیونم دادم وکیل چون باید هم دادگاه تهران میرفت هم چندتا دادگاه شهری که دزدی توش شده بود اخرم مجرم شدم چون شیم کارت به اسمم بود دویست و بیست میلیون پیاده شدم چند میلیونم دادیم 6 ماه حبس رو خریدیم 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

گرچه خیلی دیره واسه شما اما باید بگم این میگن اس ام اس بمبر یعنی واسه اذیت کردن طرف اینکارو میکنن یه سروری هست شماره طرفو میزنن مثلا تو یه روز دویستا سصیصدتا اس ام میاد از دیوار، دی جی کالا،اسنب و....

با سلام و درود 

کلیه خدمات sms بمبر ارسال پیامک انبوه و کال بمبر پذیرفته میشود 👨🏻‍💻

کلیه خدمات اپلیکیشن های اینستاگرام و تلگرام هم تیم ما انجام میدهد💎🚀

نکته پیشنهاد میشود فقط به عنوان شوخی با دوستان تان از این خدمات تیم ما استفاده کنید ❗

لینک چنل تلگرامی👇🏻

https://t.me/FollowerAndMember1

ایدی پشتیبانی تلگرام 👨🏻‍💻

@DMmmnnnxxx