2777
2789
عزیزم یه سوال از اساتیدی مثل شریفی و عباسمنش نتیجه گرفتی؟

اگ واقعااا عمل کنی حتما نتیجه میگیری

دوره هاشونو نخر ویس های رایگانشوم رو گوش بدی کافیه

من چن تا خاسته داشتم ۲ تاش برام مهم بود ب یکیش رسیدم ب اون یکی نه چون ذهنم مقاومت میکرد دارم روش کار میکنم باورهامو بهبود بدم.

ولی توی بطن زندگی جذب های کوچیکیم داشتم♥️

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
اگ واقعااا عمل کنی حتما نتیجه میگیری دوره هاشونو نخر ویس های رایگانشوم رو گوش بدی کافیه من چن تا خ ...

کاش میشد برای بعضی سوالات مستقیم با خودشون حرف زد

چی شد که با اونا ادامه ندادی و الان با آزمندیان شروع کردی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد برای بعضی سوالات مستقیم با خودشون حرف زد چی شد که با اونا ادامه ندادی و الان با آزمندیان ش ...

من اون هارو رها نکردم بلکه اموزه هاشون رو یاد گرفتم و تموم شد همین الانم میخام ازمندیان گوش بدم معنیش این نیی ۲تای قبلی خوب نبودن

من مدام باید ویس گوش بدم تا ذهنم راه فرار پیدا نکنه دلیلش اینه

میخواستم از تجربت استفاده کنم اگه وقت داری ممنون میشم راهنمایی کنی.. اینکه گفتی دوره نخرم رایگانها ...

دوره چیژ خاصی نداره خود شریفی میگ اگ از ویسهای رایگانم نتیجه نگرفتی دوره ام رو نخر

البته راجب دوره عباسمنش. و بقیه اطلاعی ندارم

هرچیزیو میتونی جذب کنی فقط باید باورش کنی و به احساس خوب برسی باهاش هم فرکانس بشی ویسای افشای راز خلقت و لایوای امیر همتی گوش بده رایگانه ولی خداییش باید ارزش میلیاردی داشت واقعا فوق العادست آگاهیاش 

اگ واقعااا عمل کنی حتما نتیجه میگیری دوره هاشونو نخر ویس های رایگانشوم رو گوش بدی کافیه من چن تا خ ...

عزیزم چطور و از کجا میتونیم رایگان دانلود کنیم از چند روز پیش تو فکرشم یه دوستی داستان ازدواج و قانون جذب رو توضیح میداد هنوز درگیرشم

عزیزم چطور و از کجا میتونیم رایگان دانلود کنیم از چند روز پیش تو فکرشم یه دوستی داستان ازدواج و قانو ...

https://t.me/AbasmaneshGolchin

https://t.me/ghodrat_ehsas

این دو کانال تلگرام جوین شو♥️ مخصوصا دومی ، و از اول ویس هاشو‌گوش‌بده و‌تمرین کن