2777
2789
عنوان

به همفکری شما نیاز دارم

115 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز

من ی مسله ای بین خودم عقلم و خانوادم پیش اومده

خواهش میکنم صبوری به خرج بدید تا تایپ کنم

من با فامیل وصلت کردم و‌این ازدواج به خواسته پدرم بود یعنی کاملا داماد رو قبول داشتن پدر من وضع مالیش عالی خیلیییی عالی تو کار خرید و فروش ملک هستن و راحت چندین ملک رو بنام خودش و‌ مادرمن دارن

زمانی ک همسر من امدن خواستگاری من ی خونه ۶۰ متری داشتن و خب وضعشون خیلی خوب نبود الان شکر خدا خیلی بهترن اما باز به پای پدرم نمیرسن

زمانی ک من باردار شدم چون خونه من ط سوم بود و‌پله داشت مادر من‌پیشنهاد داد ک بیام خونه ای ک سه‌دنک بنام خودش و پدرم هست ی مدت بشینم ک اسانسور داره و‌نزدیک خودشه تا هم خودمو جمع جور کنم خونه بهتر بخرم و هم اذیت نشم همسرم اوایل نمیخاست بیاد چون معتقد بود اخلاق پدر من رو میدونه و ایشون خونه رو مفت نمیده زمانی ک‌من اومدم سه سال ویش ۱۵۰ تومن دادم و‌خونه خودمو اجاره دادم دو میلیون ماهی اجاره و اونم ب پدرم. دادم اومدم اینجا درصورتی ک‌مادرم گف مال من مال بچه هامه و از این حرفا و بیاید خودتونو جمع کنید در طی این سه سال من هر سال رهن اضافه دادم تا اینکه امسال شد ۸۰۰ میلیون

من ی خونه کوچیک داشتم ک اولش گفتم ۶۰متر بود اون الان ۱۶۰۰ اینطورا می ارزه امسال ک پدرم رهن رو خواست زیاد کنه همسرم خیلی ناراحت شد گفت بلند میشم هم دارم رهن میدم هم منت میزارن سرم ک‌بهم خونه بزرگ‌دادن و اینا من با پدرم صحبت کردم ک خودمو‌کامل خالی کنم میتونم پنج دنگ این خونه ک الان هستم رو بخرم و ی دنگش رو ی ماه دوماه دیگع شاید زمان ببره 

با این حساب ک این خونه برا پدر من پول خرده چنان مخالفت سختی کرد ی خرده دلم شکست حقیقتا با خودم‌ میگم از طرفی میگن همه زندگی ما مال شماست از طرفی میخایم ملکشونو ب قیمت الان بخریمم نمیدن .من واقعا حق دارم دلخور بشم یا اشتباه میکنم جمع کنم شده برم جای کوچیکتر سریعتر تخلیه کنم😔

به قانون با فامیل معامله نکن، عمل کنید.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهلت بگیر خونه خوب پیدا کن کوچیک رو بفروش باپول رهن یدونه بخرید چرا حالا به مال پدرتون چشم دارید بعد شما اگه یک ملکی رو می خرید دنگ دنگ که نمی خرید یجا پولشو می دین اختیار دارملک پدر تون هستن برید خودتون رو تو سختی بندازین منت کسی روتون نباشه.اونا برای بارداری شما دادن الان شما می خواهید از دستشون درارید این طوری به تظر می رسه.

خدایا شکرت

مهلت بگیر خونه خوب پیدا کن کوچیک رو بفروش باپول رهن یدونه بخرید چرا حالا به مال پدرتون چشم دارید بعد ...

البته با 800 دیگه بعیده بشه خونه خرید، مگه با فروش ماشین یا وام خوب

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

خب شما که به قیمت میخوایین، چرا نمیرین جای دیگه بخرین؟

پدرتون اختیار مال شو داره درهرصورت

به شما ام حق میدم ناراحت باشی

ولی همسرتون درست میگن، از اینجا پاشین و با غریبه معامله کنین

وگرنه پدرتونم بفروشن خونه رو، هرچند به قیمت، تا اخر منتش ماندگاره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
خب شما که به قیمت میخوایین، چرا نمیرین جای دیگه بخرین؟ پدرتون اختیار مال شو داره درهرصورت به شما ا ...

اخه فکر اساس کشی و خرجای اضافه اون ی مقدار ذهنمو درگیر خودش کرد ک گفتم همینجا رو بگیرم از طرفی حق با شماست منتش هست همیشه 😞 هرموقع با مادرم حرف میزنم هی میکه همه زندگی من مال شماست هی میگه این خونه برا توعه اول اخر پس اخه چرا اینطور صحبت میکنن من نمیدونم!!! ممنونم از نظرت

خونه کوچیکتون رو هم بفروشین وقتی قابل استفاده نیست

میخام بفروشم پدر جان اجاره دادن میگن با مستاجر نمیشه! بخام ب غیر ایشون بسدرم بفروشن اقا ناراحت میشن دیوانه شدم بخدا😔

میخام بفروشم پدر جان اجاره دادن میگن با مستاجر نمیشه! بخام ب غیر ایشون بسدرم بفروشن اقا ناراحت میشن ...

چرا نمیشه بگید مستاجر داره خریدار هم شرایطشو به مستاجر میگه  ناراحت نمیشن برید باهاشون صحبت کنید مستقیم وجدی شما که پول رهن رو هواست خونه درست ودرمونی هم نداری قیمتا هم روز به روز میکشه بالا یذره دلخوری به وجود بیاد هم دیگه چاره ای نیست

خدایا شکرت