2777
2789
عنوان

زن همسایمون تو راه پله......

1877 بازدید | 33 پست

زن همسایمون۱ ساله خیلی تعییر تیپ و ... کرده باهم خیلی صمیمی و خونه یکی هستیم البته فقط خودمون خانوما با بچه هامون میریم و میایم .با همسرامون  رابطه ندارم .چند روزه میبینمش همین با همسرم میریم و میام از راه پله و اونم مسیرش ب بیرون ی دفعه بی مقدمه شالشو میندازه دور شونش و با صدای عشوه سلام و احوال پرسی میکنه.قبلا ک اومده بود خونمون و از ادکلی ک همسرم عاشق بوشه و برای من خریده بود حالا اونم رفته اونم خریده و هر دفعه میبینیمش اون بوی ادکن مور علاقه همسرمو میزنه .من خیلی نگران زندگیمم میترسم.احساس میکنم داره خطر ناک میشه خخخ .بنطرتون قط رابطه کنم یا من سختگیرم.اخه از ته قلبم میگم زیاد از کاراش خوشم نمیاد ک عشوه چرا میریزه.من اون ک مثل خواهریم باهم اما الان..... .اهان میدونه ک همسرم خیلی احساسی و دوستم داره و بروز میده عشقشو .ولی همسر خودش مغرور و اصلا تو فاز عشق و عاشقی نیست.میترسم خدانکرده وارد زندگیم بشه

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

خواهر گلم چرا همسایه‌ شما باید بدونه‌ شوهرت‌ احساسیه،چرا ب همه اطمینان‌ میکنید

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش اخطار بده که چی از رفتارش برداشت میکنی اگه ادامه داد تهدید کن و قطع رابطه کن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

خیلی کار اشتباهی کردی خصوصيات همسرت و اینکه چه عطری دوست داره رو گفتی بهش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
صد در صد قطع رابطه کن..حتی اگه میتونید خونتون رو هم عوض کنید

خیلی هم در حقم خوبی کرده ها .واقعا کمک حالم از هر لحاظ بوده. حتی تو اتاق تکونی .تو غذا برام بیاره. بچمو نگه داره و... البته منم این کاراشو بی جواب نژاشتم و مثل خواهرم براش همه کار کردم .و این عشوه و لوس بازی پیش شوهرم دلیل بزرگی داره .بلاخره زندگیمه دوستش دارم نمیخوام یکی خودشو اویزون کنه و دیگه ب سختی بکنمش از شوهرم 

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم