2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم رو نقره ایه

ولی نمیدونم چرا فک میکنم طلایی قشنگتره

بعد از مدتی از نقره ای خسته نمیشم بنظرتون؟

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
هیچ کدوم اینها یا رو مد هستن یا بودن و زود آدم ازشون خسته میشه... یه چیز غیر مد که به دلت بشینه...

چطور عزیزم

بنظرتون چه سبکی خوبه؟

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
برا جهازت؟؟

نه قربونت

داریم خونمونو عوض میکنیم

وسایلم قدیمی شدن گفتم عوض کنم

نه قربونت داریم خونمونو عوض میکنیم وسایلم قدیمی شدن گفتم عوض کنم

اها ایشالا بسلامتی.پیشاپیش مبارکت باشه.ببین جدیدا دکوراسیونا داره میشه رنگ طوسی و خاکستری اینا...

من رنگ چوب مبلام بژه روش یه کم طلایی داشت همه طلاییاشو پاک کردم.چون دوس نداشتم.

طبق مد پیش نرو بنظرم.هرسال یه چیزی مده.سالها قبل فیروزه ای مد بود آبی مد بود بعد شد صورتی بعد الان طوسی....ببین رنگ روشن دوس داری یا تیره.بعد رنگ مکملشو پیداکن.

به نطرم برو ببین بازار رو. یه نگاهی به پیج های اینستا و طراحی های جدید بنداز ببین چی رو میپسندی. کل ...

کاملا درسته 

موافقم با نظرتون

همین کارو میکنم

ممنون آجی