2777
2789
عنوان

فلج خواب

328 بازدید | 33 پست

سلام کسی تا حالا تجربه فلج خواب رو داشته؟واقعا ترسناکه التماس میکنم داد میزنم هیچکس صدامو نمیشنوه خیلی برام پیش اومد اما هنوز برام عادی نشده تازگی ها روحم از بدنم جدا میشه میرم مقابل شوهرم التماس میکنم که بیاد منو بیدار کنه من پیش بچه ها میخوابم.خیلی ترسناکه

ما بهش می گیم بختک

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم همیشه اینطور میشه میگه یچیز ترسناک میفته روم تا صلوات میفرسته خیلییی   بعد میره

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت
ما بهش می گیم بختک

اره

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

منم تجربه کردم و هر دفعه ترسناکتر از بار قبل،لامصب مث فیلم ترسناک می مونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین من خودم گاها فلج خواب میشم و قبول دارم واقعا ادم می ترسه در درجه اول مراجعه کن پزشک ولی من خودم یه ارزیابی کوچیکی از وضعیتم کردم معمولا اگر رفته باشم باشگاه و به اندازه کافی اب نخورده باشم بعدش برام پیش میاد اتفاقا سرچ کردم یکی از دلایلش همین کم ابی بدنه 

شما هم این مورد را رعایت کن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

والا من تجربه نداشتم

ولی شوهرخالم میگفت یچیز اندازه خرس داشته خفه ش میکرده میگف اگه خالم چراغا رو روشن نمیکرده 

حتما خفه میشده

این اتفاق برای پدربزرگم هم اتفلق افتاده بود..

بنظرم وحشتناکه

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔

من یکبار اینجوری شدم خیلی ترس داره تو خونه تنها بودم بعد ها که تعریف کردم میگفتن از اعصابه واینکه دمر نخواب بالا سرت قران بزار وحالت جنب نباش یعنی غسل واجب داری انجام بده بعد بخاب من رعایت کردم دیگه پیش نیومد برام

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
طاق باز نخواب،قبل خواب یه لیوان آب بخور،به پهلو بخواب،ویتامین دی هم بخور

طاق باز نخوابیدن موثر نیست من هر بار برام پیش اومده اتفاقا به پهلو خوابیده بودم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من بیشتر موقع ها همین جور میشم خیلی بده بعضی موقع هاکه به سمت بالا پرواز میکنم تواسمون احساس خوشایندی ندارم میترسم یه وقت نمیرم به زور خودمو بیدار میکنم میفهمم دارم خواب میبینم 

من اکثرا حس میکنم دارم از رو تخت میفتم نمیدونم چجوری توضیح بدم انگار تو خواب هولم میدن و من ی لحظه چشمام باز میکنم دوباره میخوابم حتی ناخودآگاه بیدار که میشم میگم بسم الله و بعد میخوابم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

ترسناکش اونجاشه که یه چیزای وحشتناکی بهت نزدیک می شن هرچی جیغ می زنی کسی نمیشنوه

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن