2777
2789

چند ساعت قبل تاپیک لباس زدم ولی نمیدونم چرا خوشی من زود تموم میشه 

پدرم خیلی به مادرم ظلم میکنه واقعا دلم داره میترکه بخدا به هر بهانه ای دعوا میکنه باعث میشه منم آرامش نداشته باشم بچه ها مادرم فرشتس اما پدرم بعضی وقتا هر چی از دهنش در میاد به من و مادرم میگه رکیک ترین فش ها رو ،نمیدونم کی میشه من به آرامش برسم

ان شاءالله به حق این ماه عزیز اخلاقشون خوب بشه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نمیشن؟  نمی ارزه مامانتون یه لحظه هم همچین زندگی که باعث دردش میشه رو تحمل کنه

22سال میگذره از این زندگی مامانم بخاطر من جدا نمیشه بهش میگم مامان جدا شو میگه نمی تونم 

حتما پدرت مشکل اعصاب داره. باید علت رفتارش مشخص بشه. همیشه بدرفتاره یا گاهی یهو عصبی میشه ؟

والا تا اوضاع طبق مراد باشه خوبه بد باشه به مامانم بدترین حرفا رو میزنه

22سال گذشته خوب نمیشه

عزیزم دعاکن واسه خدا که کاری نداره

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین