2777
2789
عنوان

کیا از پرنده خونگی میترسن؟ بیاین :(

129 بازدید | 14 پست

من از پریدن پرنده و صدای بال زدنش میترسم.تازگی هم یه عروس هلندی گرفتیم، به نظرتون چیکار کنم که این فوبیا دیت از سرم برداره و راحت بتونم با پرنده ارتباط برقرار کنم؟

منکه نتونستم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه حیوونارو شدیدا دوس دارم ولی از بال زدن پرنده ها میترسم،بعد فک کن چن ماه پیش یه مرغ مینا خیلی گنده جلو یه مغازه بود تا به صاحبش گفتم پرندتون رو چرا ازاد‌گذاشتین بهم حمله کرده و کنار گوشم شروع کرد به بال زدن خیلی جیغ زدم😔بدترین ترسناکترین روز عمرم بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پسر منم از پرنده ها و هر چیزی که پرواز می‌کنه مثل پشه و مگس و زنبور و پروانه 🦋 بی نهایت می‌ترسه جوری که کنترلی روی رفتارش نداره و تپش قلب میگیره و نفسش بالا نمیاد

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
من همه حیوونارو شدیدا دوس دارم ولی از بال زدن پرنده ها میترسم،بعد فک کن چن ماه پیش یه مرغ مینا خیلی ...

🥲🥲🥲😭 دقیقا منم همینطورم، هرکارم میکنم که کنار بیام نمیشه

ولی عروس هلندی کوچولو‌و‌نازه خودت کم کم انقد بهش عادت میکنی و‌ترست میریزه که خودتم باورت نمیشه ولی عجول نباش،طول میکشه عادت کردنت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پرنده اگه حس کنه میترسی سر به سرت میزاره 😅

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دقیقا😂 جیغ بزنی خوشش میاد😂

دقیقا بفهمه میترسی میشینه رو سرت میندازه دنبالت خوشش میاد خواهر من با پرنده من باهم نمیسازن موجبات شادی ما فراهمه یا مهمون بیاد بترسه قشنگ میشینه فرق سر طرف اما امان از وقتی به عنوان جفت عاطفی انتخابت کنند😍🥰 به ترست غلبه کن اروم اروم بهش نزدیک شو با دست بهش غذا بده نگران نباش،ط گاز گرفت واکنش بد نشون نده سرش داد نزن و... شوت اگه بلدی بزن تقلید کنن کم کم باهم دوست میشین

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دقیقا بفهمه میترسی میشینه رو سرت میندازه دنبالت خوشش میاد خواهر من با پرنده من باهم نمیسازن موجبات ش ...

وای ممنون  عزیزم خیلی بهم قوت قلب دادی و کمک کردی🥰🥰🥰😘😘

الهی بگردم☹ ینی حتی با پشه هم انقدر استرسی میشه؟

آره خیلی می‌ترسه. دست خودش نیست .نمی‌دونم دلیلش رو.حتی دوست نداره روی لباسش یا وسایلش عکس اینا باشه یا حتی داستان که میگم تو داستان نباید اینا باشند . 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.