2777
2789

بیاید بازی

بگو بایست کیه بدونه اینکه بگی بایست کیه(بدون گفتن اسمش)

خودم 👇

موچی 

عاشق گاز گرفتن اعضا

moon tattoo 🌙

😍😁

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

لقب حیوونیش جوجه😂

علاقشو با زدن بقیه ی اعضا نشون میده😅

کراشمم هست حالاااا😂💜

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرگوش😁

بانی کوچولو 😂👌🏼

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
لقب حیوونیش جوجه😂 علاقشو با زدن بقیه ی اعضا نشون میده😅 کراشمم هست حالاااا😂💜

کراش العالمینه 🤣

واوو بیبی موچی: جوجه گربه : پادشاه خواب  ساین شاین : امید زندگی خرگوشیم☺😁💜

کم نباشه ی وقت 🤣✌

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

ارمی بودیم وقتی ارمی مد نبود 🤣🤣🤣🤣🤣

سال 2005 تازه تب کره زیاد شده بود فقط فیلم و سریال و آهنگ کره دانلود میکردیم و عشق میکردیم 🤣🤣🤣🤣 کلکسیون عکس و ویدئو هاشون رو داشتم تو کامپیوترم 🤣🤣🤣 آرزوم بود برم کره 🤣🤣چقدرم به نظرم خوشگل و خوش قیافه بودن 🤣🤣🤣🤣

هعیییییییییییییییی دیگه الآن کی حوصله اشون رو داره 

بی تی اس عشقه😍💙💚💜💛🧡 چند سالته استارتر؟

خدا قبول کنه ۲۱ 🤣🤲