2777
2789
عنوان

بهترین بانک برای پس انداز

739 بازدید | 8 پست
دوستان دنبال یه طرحی مثل گنجینه سپهرم که خوب باشه.از اینا که یه پولی میزاری و هر ماه یه مقداری پول مثل قسط واریز میکنی و بعد چند سال پول خوبی بهت بده. چه طرح و چه بانکی رو معرفی میکنین؟؟؟اصلا ایده خوبی هس برای آینده؟؟؟؟؟؟
خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
هیچکس نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بیمه عمر بهتره چون علاوه بر این مزیت هایی مثل وام و....داره از بیمه ها سوال کن من گنجینه شپهر دارم اما الان می خوام بیمه عمر باز کنم اگه بشه
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
دوستای گلم من دفتر بیمه آسیا دارم.خودم یه پسر 6 ساله دارم و براش بیمه عمر گرفتم...واقعا اگه بدونید چه مزایایی داره معطل نمیکنید...فقط ماهانه 50 هزار تومن میدید و بهد یک میلیارد تومن سرمایه دارید...کلی هم مزایای دیگه داره..واقعا بی نظیره...با هر درآمدی که دارید فکرش رو بکنید وقتی نی نی تون 25 سالش شد واقعا یه سرمایه عالی هدیه میدید بهش.. بیمه آسیا بزرگترین و معتبرترین بیمه خصوصی کشور هست و تنها بیمه ای هست که در زمینه بیمه عمر ایزو داره.. همین الان تماس بگیرید تا هر سوالی دارید جواب بدم...منم یه مادرم مثل شما.. 09012930100--44723842