2777
2789

بچه اولمه هنوز چهل روزش تازه تموم شده  نه شیرم زیاده نه سینه منو میگیره عادت کرده به شیرخشک زار زار هم گریه می‌کنه هرچه تلاش میکنم سینمو بگیره تا شیر بیاد توش انقد گریه می‌کنه هق هق میزنه ناچار دوباره شیرخشک میخوره لایق شیردادن به بچه ام نبودم خدا منو لایق ندونست منم مثل مردم دوسال شیر میدادم بچم تا لذت حس مادری رو منم بفهمم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم اذان چی گفتی دلم خیلی گرفت همین که بچه داری پس خدا لایق دونسته عزیزم هنوزم دیر نشده نا امید نشو سینتو بزار دهن بچت مخصوصا موقع خواب، شیرتم با شیردوش بدوش بریز تو شیشه بهش بده 

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

وا 

نه مادر نشدن و نه عدم توانایی در شیر دادن هیچکدوم نشون دهنده بی لیاقت بودن یه خانم نیست

این حرفا چیه؟

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم شیر مادر نخوردم.عزیزم این چ طرز فکریه.ازش نگهداری کن دراینده بجایی برسونش حمایتش کن.حق مادریو ادا کن

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

عزیزم تو نه بی‌لیاقتی نه ناتوان توی مادری کردن، مادر بودن فراتر از این چیزهاست، میدونم خیلی دوست داری خودت به بچه‌ت شیر بدی و خیلی لذت داره برات اما این بچه فقط ۲ سال شیر میخوره، بعد از اون هم تو مادرشی، تا آخر عمرش مادرشی و هرچی بزرگ‌تر شه مادری تو مهمتر و سخت‌تر میشه، مهم اینه با عشق بزرگش کنی، به فکر سلامتی روحی و جسمیش باشی و حمایتش کنی تا بهترین خودش بشه و به هدف‌هاش برسه، شیر خوردن فقط یه بازه موقتی توی ۱۰۰ سال عمر آدمیه، الان هم که شیرخشک هست شکرخدا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "