2777
2789

ازوقتی که دخترم دنیا اومده خیلی نمیتونم برم ولی خیلی دلم میخاد برم چن روزی بمونم...شماچن روزی یه بار میرید

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

هفته ای یه بار

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوهفته یا سه هفته یبار

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
چن روزمیمونی

بستگی داره چند روز اینور باشیم  مثلا اگر ۱۰ روز بیایم اینطرفا  ۵ روز حالا یکم بالا یا پایین تر خونه مامانم بقیش خونه مادرشوهرم

الانکه باردارم ۲۰ روز خونه مادرشوهر بودم  چند روزه تونه مامانمم  تا ماه آینده میمونم اینجا تا شوهرم بیاد بعد میریم خونه مادرشوهرم 

این ۳ ماه ک مونده تا زایمان  قراره وضعیت همینطور باشه  

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش