2777
2789

سلام بچه ها اگه کار خوبی میشناسید که تو خونه باشه و واقعی باشه ممنونتون میشم معرفی کنید🌺

از این شرکتا که میگن اولش ۶۰ تمن باید بدی مثلا و بعدش کارکنی نه چون بیشتراش دورغن

من تولید محتوا انجام میدم. اگر دست به قلم خوبی داشته باشید و لپ تاپ برای کار کردن، کار مناسبی هست. البته با گوشی هم میشه که به شدت سخت هست و اذیت میشید. به خاطر تایپ کردن طولانی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تولید محتوا انجام میدم. اگر دست به قلم خوبی داشته باشید و لپ تاپ برای کار کردن، کار مناسبی هست. ا ...

بله لپ تاپ دارم میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

من تولید محتوا انجام میدم. اگر دست به قلم خوبی داشته باشید و لپ تاپ برای کار کردن، کار مناسبی هست. ا ...

یعنی چی دست به قلم خوبی داشته باشیم؟یعنی خودمون باید باذهنیت خودمون بنویسیم؟میشه لطفا توضیح بدی همه چیو

بله لپ تاپ دارم میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

محتوای سایت ها رو مینویسم. مثلا یه سایتی دستمه که در زمینه طراحی دکوراسیون فعالیت میکنه. من برای براش متن می نویسم و اونا میذارن داخل سایت. متن هایی مثل : سبک مدرن چیست؟ آینه کنسول جهیزیه را از کجا بخریم؟ نکات مهمی که هنگام خرید میز تلوزیون باید رعایت کرد و از این سبک محتواها. 

محتواها باید یونیک باشه و تکراری نباشه. 

چند تا متن میخونم و بعد با سبک نویسندگی خودم شروع به نوشتن میکنم. 

هر متن معمولا 1000 کلمه است. 

باید تایپ ده انگشتی بلد باشی تا راحت باشی. 

پول هم به این صورت میدن که کلمه ای هست. مثلا کلمه ای 30 الی 150. با توجه به سابقه و سبک کار نویسنده و سختی کار. 

مثلا نویسنده های تازه کار معمولا 30 میگیرن. 

میتونی از داخل شیپور و دیوار کار پیدا کنی. بخش استخدام. 

راستی قبل اینکه کار بگیری، کمی درباره تولید محتوای متنی تحقیق کن. مثلا تو اینستا و گوگل. چیزای خوبی پیدا میکنی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
یعنی چی دست به قلم خوبی داشته باشیم؟یعنی خودمون باید باذهنیت خودمون بنویسیم؟میشه لطفا توضیح بدی همه ...

اره عزیزم. باید خودت بنویسی. یه تحقیق کنی و بعد شروع کنی به نوشتن. نباید هیچیش کپی باشه. 

اره عزیزم. باید خودت بنویسی. یه تحقیق کنی و بعد شروع کنی به نوشتن. نباید هیچیش کپی باشه. 

یعنی نمیشه از نت سرچ کنیم و بنویسیم؟باید همش با ذهنیت خودمون باشه؟بعد دست نویس باید تحویل بدیم؟هزینه ثبت نام میگیرن؟ببخشی ابجی سوالام زیادشد

یعنی نمیشه از نت سرچ کنیم و بنویسیم؟باید همش با ذهنیت خودمون باشه؟بعد دست نویس باید تحویل بدیم؟هزینه ...

نه باید تایپ کرد. باید از اینترنت تحقیق کنی ولی به سبک خودت بنویسی. کپی باشه مشکل ایجاد میشه. 

نه هزینه ثبت نام نداره. اگر خواستن کلاه بردارن.

ازکجاباید پیداکنم همچین کاریو؟

داخل دیوار و شیپور میتونی پیدا کنی. تجربت رفت بالاتر از جابینجا و ایران استخدام و ...