2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی دبستان ناحیه 6 ؟

1866 بازدید | 7 پست

سلام 

کجا رو پیشنهاد میکنید؟ 

شاهد تحقیقی چطوره؟ 

فرهنگیان چطوره؟

غیرانتفاعی بهشت؟ 

پویندگان رسالت شعبه صارمی؟ 

مفتاح؟ 

یا... 

ممنون میشم کمک کنید. برای پایه اول دبستان

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

چرا امام حسین یا امام رضا ثبت نام نمیکنی؟

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
چرا امام حسین یا امام رضا ثبت نام نمیکنی؟

امام رضا پر شد عزیزم برج 12

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا پر شد عزیزم برج 12

اره راست میگی قبل عید ثبت نام داره یادم رفته بود..امام حسینم عالیع اگه بشه

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

سلام عزیزم ، شما دخترتون کجا ثبت نام کردید ؟ من الان از طریق سرچ تاپیک شما رو پیدا کردم و دیدم دقیقا همون مدرسه هایی که من واسه دخترم در نظر داشتم شما هم همونارو گفتید !

من دخترم مصاحبه امام رضا قبول شد ولی چون خیلی دور بود ثبت نامش نکردم ، بعد گفتم بره بهشت ، اونجا هم مصاحبه کردن و قبول شد ولی باز گفتم شاهد شاید بهتر باشه و الان رفتم همون شاهد تحقیقی ثبت نامش کردم 

سلام عزیزم ، شما دخترتون کجا ثبت نام کردید ؟ من الان از طریق سرچ تاپیک شما رو پیدا کردم و دیدم دقیقا ...

سلام عزیزم. چه جالب  

من هفته پیش شاهد ثبت نامش کردم. هزینه خیلی موثر بود در تصمیم گیری ما! 

والا امام رضا که خیلی تعریف میکنن ولی بقول شما دوره، و البته دیر هم جنبیدیم اونقدر دل دل کردیم.

بهشت دخترم مصاحبه ش رو پذیرفته شد ثبت نامش هم کردم به نظرم مدرسه ی خوبی اومد، یک ماهی که اونجا ثبت نام بود و من عضو کانال شون بودم میدیدم برنامه ریزی دارن واسه بچه ها. 

یهو که خبر افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد دیگه از خرج و مخارج امسال و سالای بعدش ترسیدیم، ازون ور هم شاهد اسمش دراومد، پرونده رو از بهشت گرفتیم بردیم شاهد تحقیقی. 

تا اینجا که والا خبری از فعالیت هاشون نیست! نه گروهی نه کانالی نه اطلاع رسانی... 

امیدوارم مدرسه ی خوبی باشه

سلام عزیزم. چه جالب     من هفته پیش شاهد ثبت نامش کردم. هزینه خیلی موثر بود در تصمیم گیری ...

چه جالب پس دخترامون با هم ، هم مدرسه ای و شاید همکلاس باشند 😃 دوست داشتی درخواست دوستی مو بپذیر بیشتر با هم آشنا شیم 

چه جالب پس دخترامون با هم ، هم مدرسه ای و شاید همکلاس باشند 😃 دوست داشتی درخواست دوستی مو بپذیر بیش ...

بله چون دو تا کلاس هست به احتمال پنجاه درصد همکلاسن 

والا درخواست دوستی رو پذیرفتم:)