2777
2789

من خوردم باد کردم قطع کردم لاغر شدم صورتمم پر جوشه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم یکماه ‌ .. ۹ کیلو اضافه کردم. خییلی پف شدم و تغییر کردم. ولی خب عوارض داشت

چه عوارضی

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

پودرآماده شو شوهرم میخوره خوبه ۶یا۷زیاد میکنه بعد ک قط کنه ۳تا کم میکنه ولی جوش میزنه بدنش...بنظرم باد نمیکنه مث بقیه قرصا

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

اگه از این بسته بندی ها که تو قوطی یا هرچیزی هست اصلاااااااااااا نخور . به عنوان یه خواهر دارم بهت میگم که با خوردن اینا ظرف سه ماه داغون شدم . که الان با ده سال گذشته معده ام درست نشد ریزش موی شدید بدنم پر مو . چون هرمونی هست و فقط باد میاره

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️