2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل و شاغل و نابارورى

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 41 پست
نه هیچکدومش نیستم ولی تو زندگی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردم. یکیش عدم تفاهم در زندگی زناشویی ...

تحصیلات دانشگاهى منظورتون هست جانم ؟ چون باید براى تحصیلات دانشگاه دقیقا وقت گذاشت و اگه بخواى نتیجه بگىرى برنامه‌ رىزى دقیق مى خواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات دانشگاهى منظورتون هست جانم ؟ چون باید براى تحصیلات دانشگاه دقیقا وقت گذاشت و اگه بخواى نتیجه ...

آره دیگه. دانشگاه منظورمه.

با برنامه ریزی میشه موفق بشی.

رشتت چیه عزیزم؟

نه هیچکدومش نیستم ولی تو زندگی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردم. یکیش عدم تفاهم در زندگی زناشویی ...

زهرا گلى لذت مى برم از پاسخهات.  چند فرزند دارى ؟با وظایف زندگى و خانه دارى به کارهات مى رسى ؟ چه مقطعى درس خوندى و چه رشته اى گلم ؟

زهرا گلى لذت مى برم از پاسخهات.  چند فرزند دارى ؟با وظایف زندگى و خانه دارى به کارهات مى رسى ؟ ...

قربونت بشم عزیزم. شما لطف داری.

یه پسر ۵ ساله دارم. آره می رسم به کارهام. مشکلی ندارم. بیشتر کارم مربوط میشه به ناهار و مرتب کردن اسباب بازی بچم. بقیه کارای خونه خیلی سخت نیست.

من ارشد ریاضی دارم عزیزم. اسفند کنکور دکترا دادم هنوز نتیجش نیومد