2777
2789

من با یکی از آشناها زندگی میکنم به دلایل شخصی و طولانیه و الان نمی‌خوام راجبش بحث کنم ..

ولی این بنده خدایی ک باهاش هستم خیلی گیره مثلا ازش سوال پرسیدم ک کد پستی خونه رو بده ک من ی چیز اینترنتی سفارش بدم بعد میگه چی میگیری بعد میگه وای نگیری اصلا و قیمتش رو نمیدونه یکم گرون هست و اگر بفهمه قیمتش اینقدر هست دیگه رو اعصاب می‌ره 

حالا چیکار کنم می‌خوام سفارش بدم  کد پستی همین خونه رو بدم یا کد پستی یکی از دوستام بدم با دوستم هماهنگ کنم تحویل بگیره بعد من از دوستم برم تحویل بگیرم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ادرس خودتون رو‌نمیدین... اگر ادرس دقیق بدین احتیاجی به کد پستی نداره ...فقط یک شماره تماس بزارین که اگر پستچی پیدا نکرد تماس بگیره 

اگر سفارش اینترنتی زیاد داشته باشین دیگه کم کم خود پستچی میشناسه شما رو 

آدرس شماره تلفن بده کد پستی بگو نداریم 

نمیشه کد پستی ندم چون ک آدرس اینجا آدرس دقیقی نیست و بعد موقعی ک بخواد اداره پست بیاره ممکنه من خونه نباشم چون من صبح ها نیستم .‌‌‌‌ به پستچی نمیشه زنگ بزنم بگم بسته رو عصر بیاره صبح نیاره ک خودم باشم درو باز کنم ...نمی‌خوام این تحویل بگیره