2777
2789
عنوان

نمیتونم تو صورت شوهرم نگاه کنم

435 بازدید | 17 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول

بچه ها من سر یه قضیه ای خیلی دلم شکست که دوست دختر قبلی شوهرم یه سری حرفا زده بود بهم الان بعد اون مدت نه میتونم با شوهرم حرف بزنم نه تو روش نگاه کنم اصلا یه حال عجیبیم با اینکه عاشقشم 

نمیدونم چیکار کنم حالم خوب شه هر چقدر اون میاد سمتم من فرار میکنم ازش

عزیزم اون گذشته بوده قرار نیست همسرت رو بابت گذشتش قضاوت کنی الان مهم اینه که کنار شما چه رفتاری داره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون گذشته بوده قرار نیست همسرت رو بابت گذشتش قضاوت کنی الان مهم اینه که کنار شما چه رفتاری دار ...

میدونم اصلا ازگذشتشم ناراحت نیستم ولی نمیدونم چمه دست خودم نیست

میدونم اصلا ازگذشتشم ناراحت نیستم ولی نمیدونم چمه دست خودم نیست

به خوبی هاش فکر کن به نکات مثبتش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

آره واقعا خدا لعنتش کنه چند روزه دنیا رو سرم خراب شده

به هر حال اتفاقی هست که افتاده 

فقط تا قبل از اینکه موضوع براتون حل نشده عروسی نکنید.

منظورم از حل شدن اینه که سعی کنید برای خودتون حل کنید نه اینکه با همسرتون حرفی بزنید.