عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اسمم فاطمس، دعا کنید همون حاجتی ک برای براوردنش ب امام حسین و امام زمان توسل کردم نتیجه بگیرم ، شما هم اسمتونو بگین من برا حاجتتون صدتا صلوات میفرستم
انشالله به حق این ماه خدا حاجت همه رو بده .. فردا سرنماز براتون حمد میخونم ولایکتون میکنم.. من بنده ی حقیر خداوندم ولی خودش گفته با زبونی دعا کن که باهاش گناهی نکرده باشی.. یعنی دیگران برات دعا کنن.. شماهم برا من دعا کنین