2777
2789

ماجرا از شهریور ماه شروع شد خیلی وقت بود برا پسر ۴ سالم  کوروش وقت نمیکردم اسباب بازی و کاردستی درست کنم آخه یه پسر یکساله داشتم که پاک زندگی طفلی داداششو بهم ریخته بود .مامانای که دوتا بچه پشت سر هم دارن میفهمن من چی میگم

خلاصه یکسال بیشتر بود برا این طفلی یه فرفره ناقابلم درست نکرده بودم در صورتکه اون موقع ها که تک فرزند بود  کلی کار دستی خلاقانه براش درست میکردم و وقت براش میذاشتم از کتاب های اموزشی گرفته تا خانه عروسکی و کلبه چوبی و خلاصه هرچی که از دست یه مادر بر بیاد

چ کاردستیی

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
چ ک اردشتیی

😐😐😐😐😐😐😑😶

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

چشممون با شماس فعلا😁🤣

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

همایون پسر کوچیکم کمی از بدقلقی و هزا ان مشکل بدو تولدش دراومده بودو اون اوضاع مسلمان نشنود کافر نبینتمون بهتر شده بود.

اینم بگم که هم من هم شوهرم کارمون آزاده در اصل ما پژوهشگریمو پروژه ای درامد داشتیم  و اگر این دوتا بچه میذاشتن کار کنیم درامد داشتیم

مریض میشدن یه داستاتی میشد از کار و درامد خبری نبود

خلاصه خونه مامانم بهترین فرصت بود ولی یه مشکلی بود آقا من خنگ شده بودم واقعا یه نقاشی ساده هم نمیتونستم بکشم این یکسال پردردسر و پر چالش گذشته هم باعث شده بود از علایق پسرم غفل شده باشمو یادم رفته بود این بزرگتر شده و  کاردستی های قبلی به مذاقش دیگه خوش نمیاد  یه چنتایی کاردستی که براش با شوق و البته با زور درست کردم چشمشو نگرفتو پاک دپرس شد  منم از اون بدتر احساس مادرهای احمق و ناتوانو داشتم و بد حالم گرفته شد

از اونجایی که شخصیتم باخت و نمیپذیره گفتم عیبی نداره دوباره تلاش میکنم بزار چند روز بگذره بچه ام یادش بره چه گندی زدم سعی میکنم دوباره اون مامان قهرمان سابق بشم

😐😐😐😐😐😐😑😶

اشتب شد خب😄

چند روزی پینترست و پایین و بالا کردم  یه چنتایی از این طرحهای خلاقانه که کثافط چینی ها درست میکنن اولش آدم کف میکنه وقتی خودت میای بسازی یه آشغال به تمام معنا میشه درست کردمو دوباره نتیجه افتضاحتر از قبل داشت

و من به شدت کلافه تا اینکه تصمیم گرفتم لزومی نداره به خودم اینقدر فشار بیارم  و بهتره سنگین  و رنگین برم سراغ طرحهای نیمه آماده که با پیرینت و برش جمعش کنمو خودمو از این خفت نجات بدم

دیگه نگاهای  تاسف برانگیز شوهر و کوروش قابل تحمل نبود

ببینم الان فقط خواننده این؟  همدرد نبود؟  

هردوش هستم