2777
2789

وقتی میومدم توی سایت  چشمم به تاپیک های صلوات و حاجت روایی میوفتاد با سرعت هر چه تمام تر میتازیدم تا اولین لایک رو بزنم و همدلی کنم.هرگز کاربر می می ناز رو فراموش نکردم..هرگز فکر نمیکردم روزی خودم تاپیک بزنم و التماس کنم..التماس کنم برای تک برادری  ۳۰ ساله با دوتا بچه شیرخواره..امروز جواب پاتولوژی رو گرفتیم و سرطان بدخیم روده تشخیص داده شد و گفتند هیچ کاری نمیشه کرد..خدارو صدا کردم به تمام کائنات چنگ انداختم و پیر شدم..به دلای پاکتون ایمان دارم دعایش کنید.خدا به بچه هاش رحم کند..درحالی این تاپیک رو میزنم که بدنم یخ کرده.روی لبه نابودی به سر میبرم.دفتری از نذر ها و التماسهایم پیش روی من است.حتی یاده  تلخ کاربر می می ناز رو از یاد نبردم..از او هم شفای برادرمو التماس کردم...معجزه میشه ایا؟؟برای سلامتی ه برادرم دعا کنید..تن همتون سلامت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امن یجیب خوندم براشون خدا شفا بده عزیز دلم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

مطمین باش معجزه میشه 

خدا خیلی خیلی بزرگه،من مطمینم معجزشو میبینی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

شفا جاری بشه تو زندگیشون عزیزم از صمیم قلب دعا میکنم، ای خداوند عزوجل نور ببار بر غصه های دلِ این خواهر از درگاهت ای الرحم الراحمین 🤍

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.