2777
2789

بچم تا عید فطر میشه ۱۰۴روزش، سفرم هم با اتوبوس هست میسرم هم تقریباً ۱۲ساعت هست آیا سخته تنهایی با بچه یا نه اونایی که تجربه دارن بیان بگن؟

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرواز برو گلم سخته ۱۲ ساعت

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

بچه با این سن قطعا تو اتوبوس شیر بخوره خواااابه... ولی حداقل ۲_۳ بار تعویض پوشک رو چکار میخوای بکنی؟ این سخته.

به نظر من هم هوایی برو...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
شما تجربش رو داشتی؟

تجربه اش رو ندارم ولی دوتا بچه بزرگ کردم اگه ذاتن آرومه بچه می‌خوابه من چهار ماهگی بردمش مسافرت همش خواب بود پوشکم که اصلش نوشته 6 ساعت یه بار حداقل یه بار بخوای عوض کنی اونم یکی اونجا کمکت میکنه یا کمک بخواه ازشون اگه میخوای راحت تر باشی دوتا صندلی بگیر که خوابید بزاریش کنارت

🥰😍