2777
2789
اسنپ زیر نظر سپاه و از همه اپلیکیشنا امن تر،،، بنظرم شکایت کن ازش 

عه واقعا؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه بار یه پسره نوجون با پیژامه اومد دنبالمون   

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا بعضی وقتا واقعا خب نیازه   اما تنهایی دیگه نمیگیرم     وقتی پیادم کرد  ...

زنگ میزدی اسنپ من زنگ زدم اسنپ تازه بابامم فهمید،هی بهم زنگ میزد یا وات پیام میداد بعد از همه جا بلاکش کردم رفتم دید تل پیام داده،دیکه عصبی شدم گوشیو دادم به بابام گفتم خودت باهاش حرف بزن مزاحمه،هیچی دیگه آخرش به اسنپ گفت بابام اونام گفتن پیامی داده یا تماسی داشته بدین بهمون قطعش کنیم مام همینکار کردیم،هرکدوم مزاحمت شد سریع زنگ بزن اسنپ منم اشتباه کردم همون اول زنگ نزدم

زنگ میزدی اسنپ من زنگ زدم اسنپ تازه بابامم فهمید،هی بهم زنگ میزد یا وات پیام میداد بعد از همه جا بلا ...

فعلا بلاکش کردم 

گفته بود سلام  

گفتم سلام بفرمایید   گفت خوبی؟ 

پرسیدم شما؟ 

گفت اول یسوال میپرسم بعد خودمو معرفی میکنم   زدم بلاکش کردم و جواب ندادم  

چک کردم دیدم شماره اسنپه

فعلا بلاکش کردم  گفته بود سلام   گفتم سلام بفرمایید   گفت خوبی؟  پرسیدم شما؟& ...

به اسنپ زنگ بزن شاید یکم پشت خط بمونی ولی بگو بهشون،چون این عوضی باید قطع بشن تا دوباره مزاحم یکی دیگه نشن،تو تلگرامش عکس گذاشته بود پسرم عشقم کوفت زهرمار،یکی نیست بهش بگه احمق تو واسه چی زن گرفتی وقتی هنوز چشمت دنبال بقیه هس،

اخ مسیر ۴۰تومتی شده ۶۰

من یه مسیر کوتاه رو میرفتم7تومن الان شده30تومن

دیگه پیاده میرم خودکفا شدم😁

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون