2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من ۴ و نیم سالشه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
چجوریه مگه?کلاس چندمه

چهار سالشه

خیلی باهوشه در هر زمینه ای 

فقط مشکل اینه کسب صداش میزنه جواب نمیده حتی جواب خودمونم به زور میده در صورتیکه متوجه میشه ها مثلا اسمشو میگی جواب نمیده ولی میگی خرگوش کوچولو میخنده برمیگرده

چهار سالشه خیلی باهوشه در هر زمینه ای  فقط مشکل اینه کسب صداش میزنه جواب نمیده حتی جواب خودمو ...

همین؟ بیشتر به نظر لجبازه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
تقریباً همسن پسر منه چه کارایی بلده

ببین کلا هواسش زود پرت میشه. جمله رو کامل نمیکنه. خیلی من من میکنه. چون فکرش رو حرفی که میخواد بزنه متمرکز نمیشه. 

خیلی هم دیر زبون باز کرد. 

کارای عملیش عالیه. فکری نمیتونه هندل کنه

وای ول کن بابا

بچس دیگه

زمان ما چرا از این دردا نبود

من یه مادرو یه زن هستم خیلی خیلی عذاب کشیدم اووو بگم تموم نمیشه.ولی بدترینش تشنج دخترم تو شش ماهگی بود شوهرمم مشکل جسمی و اعصاب داره بی پولی میکشم نداری دارم هزارتا مشکل دارم❤❤❤❤تو رو خدا تا من تاپیک میزنم نگین مگه دوماه پیش دوهفته پیش دو روز پیش همین تاپیکو نزدی؟!!! ولله اگه مشکلم حل شده بود دیگه تاپیک نمیزدم من پول اضافه ندارم واسه بسته نت بدم😓❤❤❤شوه من کارگر مشکا ذهنی و جسمی داره. دخترمم تشنج کرده💔شوهرم میتونه راه بره و حرف بزنه ولی از نظر عقلی مشکل داره خیلی مغزش کار نمیکنه هنگ میکنه پخمه اس جسمی هم تا یه کار میکنه میفته ضعیفه نمیتونه زیاد کاری انجام بده.من خوشم نمیاد که همش میام تاپیک دعا میزنم مجبورم ناچارم هر کس هر تاپیکی که دلش میخواد میتونه تو نی نی سایت بزنه... منم دلم میخواد تاپیک دعا بزنم... اگه دلت نمیخواد میتونی نیای تو تاپیکااام.من خودم خوشم نمیاد که از این تاپسکا بزنم مجبورم التماس دعا دارم..آره من همون کاربریم با یه کاربری دیگه اومدم.قبلی رو ترکوندم...چون اون تاپیک پربازدید رو دیدم ترسیدم که خواهرشوهره مچ زنداداششو تو سایت گرفته بود... آخه من همه ی زندگیمو اینجا تعریف کرده بودم... حوصله دردسر نداشتم دیگه... گفتم کاربریمو بترکونن یکی جدید زدم😝خلاصه زندگیم میشه اینکه من تو یه شهر کوچیک که همه همدیگرو میشناسن تو یه خانواده بد نام به دنیا اومدم...بابام مشکل اخلاقی شدید داشت و داره مشکل مشکل روانی هم داره... مادرم از مجردی سابقه افسردگی داشت وقتی با بابام عروسی کرد بیشتر شد مشکل روانیش جوری که فقط قرص میخورد خواب بود...خلاااصه همه اینا رو میشناختن. هیچ کس از در خونمون رد نمیشد چه برسه به اینکه با من ازدواج کنه...بابام وضع مالیش عالیه.ولی پولی برای ما خرج نمیکرد.فقط دنبال هرزگی و هوس خودش بود..حتا تا پول نواربهداشتی رو نداشتم تو مجردی...با اون همه پولی که بابام داره.... خلاصه هیچ خواستگاری نداشتم. وقتی شوهرم اومد خواستگاریم باهاش ازدواج کردم امید داشتم خوشبخت بشم ولی زندگیم بدتر شد استرس های بیشتر..💔💔💔
همین؟ بیشتر به نظر لجبازه

منم فک میکنم از لجبازیه

ولی توی جمع خیلی بده این کارش 

فک میکنن حالیش نیس

بردمش روانشناس دیروز

تو مطب گلدون خالی پیدا کرد میگفت مامان دونه بیاریم بکاریم رشد کنه بزرگ بشه

بعد خانومه این وسط داشت ازش سوال میپرسید 

اینم حواسش به گلدون خودش بود جوابشو نمیداد هی اونم حرفشو تکرار میکرد

آخرسرم گفت این نقص توجه داره