2777
2789
عنوان

خوشگلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست
چیزی ک تاثیر داره رفتار و شخصیت و کاراکتره.زیبایی سلیقه ایه ممکنه سلیقه یکی نباشی از نظرش زشت باشی م ...

اره ولی اولین چیزی که ادمو جذب می‌کنه قیافست مخصوصا برا مردا.من منظورم اینه با این وجود...

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...
اره ولی اولین چیزی که ادمو جذب می‌کنه قیافست مخصوصا برا مردا.من منظورم اینه با این وجود...

قیافه فقط تا نگاه اول جذب میکنه.بعد اثرش میپره.حتی قبل از این که بخواد پا پیش بزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافه فقط تا نگاه اول جذب میکنه.بعد اثرش میپره.حتی قبل از این که بخواد پا پیش بزاره

خو اخلاقم بد نیست که بخوان بپرن.البته با هیچکس ارتباط مداوم نداشتیم که بخواد اصن چیزی راجبم بدونه

بعضی وقتا غروره کاذب مردارو دور میکنه شاید اعتماد ب نفست کمه فقط غرور کاذب داری یه جور گارد نسبت ب ا ...

اخه من نمیدونم واقعا چجور باید رفتار کرد.گارد نیست یجور خط قرمزه .من مثلا با پسری حرف بزنم بگه بوس بلاکش میکنم

کلا دوره ی اینکه تو کوچه خیابون کسی این مدل حرفارو بزنه گذشته .....مگر در موارد خاص ،خیلی کم پیش میا ...

اخه من اهل این روابط نیستم..همه جانم میگن پسری بخوادت نمیاد رابطه داشته باشه مستقیم با خانوادش میاد و.؟به فرض هم رابطه داشته باشیم من مثلا کسی کوچکترین حرف بی ادبی +۱۸ بزنه میگم پس این به درد نمیخوره و خب همه میزنن فک کنم🙄